Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Επιτέλους νίκη και μάλιστα εκτός έδρας για την Αναγέννηση Γιαννιτσών Πήρε διπλό στις Σέρρες κόντρα στον Εθνικό Γαζώρου και πλησίασε ακόμη περισσότερο στην παραμονή στην Football League

Από τις 17 Φλεβάρη είχε να γευτεί η Αναγέννηση Γιαννιτσών τη χαρά της νίκης, όταν στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής επικράτησε εκτός έδρας του Βύζαντα με σκορ 2-1. Η σημερινή της νίκη μέσα στις Σέρρες κόντρα στον Εθνικό Γαζώρου αποκτά ιδιαίτερη σημασία αφού τη διατηρεί σταθερά σε τροχιά παραμονής στην κατηγορία και επιπλέον αλλάζει τη ψυχολογία παικτών και φιλάθλων που στους τελευταίους αγώνες αποχωρούσαν απογοητευμένοι από το γήπεδο. Η ομάδα του Σάββα Κωφίδη χωρίς να εντυπωσιάσει πήρε αυτό που ζητούσε εκμεταλλευόμενη την σωστή της τακτική αλλά και την αστοχία των γηπεδούχων που σημάδεψαν δύο φορές στο 19ο λεπτό .... και στο 51ο τα δοκάρια του Καραογλανίδη. Αντίθετα ο Ζαγοριανός ήταν πιο εύστοχος και στο ίδιο λεπτό με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του που, πήρε μια μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Μάλιστα αν καταφέρει να κερδίσει την Παναχαϊκή την επόμενη αγωνιστική στα Γιαννιτσά τότε θα έχει εξασφαλίσει σχεδόν σίγουρα την παραμονή της στην κατηγορία. Η Αναγέννηση μετά τη νίκη της αυτή σκαρφάλωσε στην 16η θέση της βαθμολογίας όπου ισοβαθμεί με τον Πιερικό, και διατήρησε τη διαφορά των 9 βαθμών από το Βύζα Μεγάρων που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. 
Αναγέννηση Γιαννιτσών (Σάββας Κωφίδης): Καραογλανίδης, Βλαχόπουλος, Σπαθάρας, Σιδηρόπουλος (89 Αντρεϊνι), Σερέτης, Καρλόπουλος, Άρτσε, Σαμαρόπουλος, Ζαγοριανός, Κυριακίδης (77 Χατζόγλου), Καρακάσογλου (92 Καρπαθάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: