Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Αχάριστοι έλληνες ζητήστε συγγνώμη από το Βενιζέλο για το χαράτσι…


Προκλητική δήλωση του προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Η χθεσινή δήλωση του προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Βαγγέλη Βενιζέλου που ζητά από όλους όσους κατηγόρησαν το κόμμα του και τον ίδιο για το «χαράτσι» στη ΔΕΗ, μόνο οργή και αηδία προκαλεί. Και φυσικά δεν αναφερόμαστε στους συνομιλητές του πρώην υπουργού στις συναντήσεις των υπουργών και στα διάφορα επιχειρηματικά forum. Αναφερόμαστε στους άνεργους, τους φτωχούς, τους απελπισμένους, τους ανθρώπους που συντηρούνται από τη σύνταξη των γερόντων γονιών τους, αυτούς που τους έκοψαν το ρεύμα και που χρωστούν στη ΔΕΗ αρκετές εκατοντάδες ευρώ. Γιατί αυτοί έχουν νιώσει στο πετσί τους όλα αυτά τα σκληρά και απάνθρωπα μέτρα των Μνημονίων ...που τους έχουν εξοντώσει, αυτά που για τον αρχηγό του ΠΑ.ΣΟ.Κ. έσωσαν τη χώρα. Λίγη σεμνότητα και μια συγγνώμη από τον ελληνικό λαό δεν βλάπτει… Το επίμαχο κομμάτι της δήλωσης του Ευάγγελου Βενιζέλου έχει ως εξής: «Έχουμε υποστεί τα πάνδεινα ως κριτική για το λεγόμενο «χαράτσι», ως ΠΑΣΟΚ. Και προσωπικά επειδή έτυχε να είμαι Υπουργός Οικονομικών το Σεπτέμβριο του 2011. Αλλά για δείτε, η επιβάρυνση ήταν 2 δις. Τώρα έχουμε ψηφίσει μέτρα 16 δις. Και με τα μέτρα αυτά του Ενιαίου Τέλους Ακινήτων, σώσαμε τον προϋπολογισμό του ’11, του ’12, του ’13. Δεν πρέπει να μας ζητήσει κάποιος συγνώμη; Δεν πρέπει να πει ότι έσφαλα;»

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλα, απο ατομα που πιστευουν στο σοσιαλΗΣΤΙΚΟ κινημα τι να πεις, πασοκ κ πασης ΕΛΛΑΔΟΣ.......

Ανώνυμος είπε...

φανταστειτε τον εξουσιομανη "ποπολαρο" γαμπρο επιχειρηματιων & εν δυναμει ( πρωθυπουργο χαχα ) να παρεμενε υπουργος ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ περα των 9 μηνων!!! παγκοσμιοι πρωταθλητες ανεργιας θα ειχαμε γινει!!!! (σ.σ. καθε μηνας του & +1% ανεργια)!! Ε Λ Ε Ο Σ.........

Ανώνυμος είπε...

Την ίδια οργή και αηδία μου προκαλεί και ο Σαμαράς, που έλεγε ότι θα καταργήσει το χαράτσι, ότι θα κάνει επαναδιαπραγμάτευση και τώρα μας λέει ότι έρχεται η ανάπτυξη ξεπουλώντας τη χώρα στους Κινέζους και σακατεύοντας στο ξύλο μια ολόκληρη κοινωνία (βλ. Σκουριές), η οποία δε μασάει το παραμύθι της ψευδοανάπτυξης και διαφωνεί μαζί του. Αν δεν ταιριάζανε δε θα συμπεθεριάζανε. Η βλακεία δική μας που τους ψηφίζουμε και ανεχόμαστε να μας φτύνουν έτσι κατάμουτρα.