Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Ανέβαλαν το θέμα συνταξιοδότησης υψηλόβαθμου υπαλλήλου στην ΕΑΣ Γιαννιτσών

Υλοποιώντας παλαιότερη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου η νέα διοίκηση της ΕΑΣ Γιαννιτσών επιχειρεί να μειώσει το προσωπικό της Οργάνωσης και συγκεκριμένα των εργαζομένων που πληρούν τα κριτήρια συνταξιοδότησης που έχουν τεθεί. Μάλιστα προβλέπεται η καταβολή πλήρους αποζημίωσης για όσους κάνουν χρήση αυτής της απόφασης τη φετινή χρονιά είτε πρόκειται για υψηλόβαθμα διοικητικά στελέχη είτε για εργαζόμενους άλλων ειδικοτήτων. Σίγουρα η οικονομική εξυγίανση αποτελεί μονόδρομο για τη διοίκηση της ΕΑΣ που ελπίζουμε ότι θα υλοποιήσει στο ακέραιο τις αποφάσεις που έχει η ίδια λάβει χωρίς εξαιρέσεις για όλους τους εργαζόμενους.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ελπιζουμε μονο να μην την ξαναπροσλαβουν..... γιατι κατι τετοιο ακουστηκε, και φυσικα οπως θα παρει αυτη το 100% της αποζημίωσης έτσι να το πάρουν και οι υπόλοιποι υπάλληλοι. Τώρα γιατι εγινε η αναβολή της συνταξιοδοτησης έξυπνοι είστε βγαλτε τα συμπερασματα σας..

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΤΕ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΠΙΔΕΣ?ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ?ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ?ΠΕΣΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΑΣ.ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ-ΕΣ ΠΕΣΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΟΥΣ?ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΥΠΝΟΙ-ΕΣ ΠΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΑΝΑΒΟΛΗ
W

Ανώνυμος είπε...

Eαν δεν εισαι το υψηλόβαθμο στελεχος εισαι παντως πολυ ενθερμος οπαδος-η.Και φυσικα θα παρει το 100 % της αποζημίωσης αλλα να το παρουν και ολοι οι υπολοιποι.
Αλλα για πες και αλλα εχει πολυ ψωμι το μηνυμα σου...