Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Ένιωσαν πίεση ψυχολογική και ανέβαλαν τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου

Πρωταγωνιστές πρωτοφανούς επεισοδίου ο αντιδήμαρχος αθλητισμού του δήμου Πέλλας και παράγοντας της Αναγέννησης 
Ούτε η καλοκαιρινή ραστώνη στάθηκε ικανή να κατευνάσει τα πνεύματα στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πέλλας όπου με αφορμή την κριτική προς το πρόσωπο του δημάρχου από τον πρόεδρο της Αναγέννησης διεκόπη η συνεδρίαση για να ακολουθήσουν στον εξωτερικό χώρο του δημαρχείου σκηνές ντροπιαστικές για το συγκεκριμένο χώρο και για τα πρόσωπα που ενεπλάκησαν στο πρωτοφανές επεισόδιο. Πρωταγωνιστές του επεισοδίου ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Στέφανος Τοπάλογλου και ο πρόεδρος της Αναγέννησης Λάκης Καραογλανίδης που αντάλλαξαν ύβρεις και κινήθηκαν απειλητικά ο ένας ενάντια στον άλλο. Λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα και αφού είχε διακοπεί για δέκα λεπτά η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου..... έξω από το δημαρχείο υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση του παραπάνω αντιδημάρχου με παράγοντες της Αναγέννησης σχετικά με την τήρηση κάποιων υποσχέσεων. Αν και η κάθε πλευρά υποστήριζε με σθένος την άποψή της η κατάσταση ήταν «υπό έλεγχο». Ξαφνικά όμως οι τόνοι ανέβηκαν ακόμη περισσότερο όταν ο αντιδήμαρχος ζήτησε από τους παράγοντες με τους οποίους είχε την αντιπαράθεση να αφήσουν την ομάδα αν δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά και έκανε αναφορά σε ύποπτα παιχνίδια, που μπορεί να εμπλέκονται οι συγκεκριμένοι παράγοντες όπως άφησε να εννοηθεί. Αυτό εξόργισε τον αδελφό του προέδρου και μέλος του Δ.Σ. της Αναγέννησης Χρήστο Καραογλανίδη ο οποίος επιτέθηκε στον αντιδήμαρχο ασκώντας σωματική βία εναντίον του. Ακολούθησε πανδαιμόνιο για ένα πεντάλεπτο με εκατέρωθεν αντεγκλήσεις και απειλές με τους παράγοντες της Αναγέννησης να είναι εκτός εαυτού και ευτυχώς παρενέβησαν παρευρισκόμενοι δημοτικοί σύμβουλοι και φίλαθλοι και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Όταν προσήλθε η αστυνομία ο αντιδήμαρχος αρνήθηκε να υποβάλλει μήνυση, αλλά σίγουρα πέρα από το νομικό κομμάτι της υπόθεσης αυτό που δέχτηκε το μεγαλύτερο πλήγμα ήταν το κύρος δύο θεσμικών παραγόντων της πόλης. Σκηνές σαν αυτές που ζήσαμε χθες το βράδυ στο δημαρχείο Πέλλας δεν τιμούν κανέναν και καταδεικνύουν με τον πιο σαφή τρόπο ότι ο διάλογος και η συνεργασία σε αυτό τον τόπο ακόμη αποτελούν ζητούμενο η τουλάχιστον όταν γίνονται υπάρχουν προαπαιτούμενα. Στη συνέχεια και αφού οι δημοτικοί σύμβουλοι επέστρεψαν στην αίθουσα με πρόταση του Νίκου Παπανικολάου που αποδέχθηκε ο δήμαρχος Πέλλας η συνεδρίαση αναβλήθηκε για αύριο Τετάρτη με τα ίδια θέματα Ημερήσιας Διάταξης.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και πολυ καλα κανουν και δεν δινουν χρήματα στην Αναγεννηση.
Ολα αυτά θα βγουν απο την δική μας καμπουρα, των δημοτων.
Και δεν καταλαβα κ.Καραογλανίδη που έχετε το θρασος και μιλάτε , θελετε να καταντήστε την Αναγεννηση όπως την Ο.Π.ΚΥΡΡΟΥ που είσασταν Πρόεδρεος?

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ?
ΔΕΙΡΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΑΛΟΓΛΟΥ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΤΕ ?

Ανώνυμος είπε...

Γι αυτό δε θα πάμε ποτέ μπροστά γιατί όταν μας λένε την αλήθεια και αρνούνται να χρηματοδοτήσουν τις βρωμιές στρεφόμαστε στη βία...ντροπή στον Καραογλανίδη και σε όλα τα τσιράκια του, έδειξαν το επίπεδό τους σαν άνθρωποι....