Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Παρουσίασε τις Αρχές και τις Θέσεις της "Δημοτικής Ενότητας" ο Νίκος Παπανικολάου σε συγκέντρωση στα Γιαννιτσά

Παρουσία στελεχών και πλήθους κόσμου ο επικεφαλής της «Δημοτικής Ενότητας», υποψήφιος δήμαρχος Πέλλας, Νίκος Παπανικολάου, παρουσίασε χθες Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου, σε ξενοδοχείο των Γιαννιτσών, τις Αρχές και Θέσεις της δημοτικής παράταξης, αλλά και ένα μεγάλο αριθμό των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων. Ο κ. Παπανικολάου, αναφέρθηκε στη φιλοσοφία της «Δημοτικής Ενότητας», άσκησε δριμεία κριτική για την ανυπαρξία και τις τακτικές της δημοτικής αρχής τα προηγούμενα χρόνια, αναφέρθηκε στο «ανεξάρτητο» του συνδυασμού ... με συγκεκριμένα επιχειρήματα και πρόσωπα που όπως επισημάνθηκε το αποδεικνύουν, ενώ τόνισε τις προτεραιότητες που θέτει ο συνδυασμός και οι οποίες αποτελούν δέσμευση για την άσκηση και εφαρμογή τους ως δημοτική αρχή, μετά την εκλογική αναμέτρηση του ερχόμενου Μαϊου. Τον υποψήφιο δήμαρχο προλόγισε η πρώην δημοτική σύμβουλος Ελένη Πισμίση, η οποία διετέλεσε στο παρελθόν πρόεδρος της πρώην ΔΕΠΑΓ, και η οποία μεταξύ άλλων, έκανε έναν σύντομο απολογισμό για τη συνεργασία της με τον επικεφαλής της «Δημοτικής Ενότητας», κατά τη διάρκεια της διοίκησης του πρώην δήμου Γιαννιτσών, ενώ παράλληλάσκησε έντονη κριτική στη δημοτική αρχή. Ο Νίκος Παπανικολάου ξεκινώντας την ομιλία του αναφέρθηκε στη φιλοσοφία της «Δημοτικής Ενότητας» λεγοντας χαρακτηριστικά «φιλοσοφία μας, ήταν και το αποδείξαμε εμπράκτως, πρώτα τα χωριά, μετά οι οικισμοί, μετά το κέντρο". Συνεχίζοντας άσκησε έντονη κριτική στη δημοτική αρχή κάνοντας λόγο για "στενή ηγετική ομάδα των 3-4 ατόμων, θεσμικών και εξωθεσμικών, που 3,5 χρόνια διοικεί το Δήμο με τα γνωστά αποτελέσματα". Μίλησε για ανυπαρξία έργου, μηδενική προσπάθεια, ένδεια στελεχών και για δήθεν συμαζεμα των οικονομικών. Κατόπιν ο επικεφαλής της «Δημοτικής Ενότητας» Νίκος Παπανικολάου προχώρησε στην παρουσίαση των βασικών αρχών και στους άξονες προτεραιότητας της παράτραξής του απευθύνοντας παράλληλα κάλεσμα σε όλους τους δημότες να στηρίξουν την προσπάθεια για την πολύπλευρη ανάπυτξη του δήμου. Κλείνοντας παρουσίασε τα πρώτα ονόματα των 38 υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της Δημοτικής Ενότητας με την παρακάτω αλφαβητική σειρά. 
Αλμπανίδου Πολίνα, Αμπεριάδης Νικόλαος, Αρνάκης Τιμόθεος, Βακιρτζής Γιώργος, Γεωργιάδου Ιωάννα, Γκοτζαμανης Βασίλειος, Ελευθερίου Γιώργος, Κάλφας Στέργιος, Καραγιάννης Κωνσταντίνος, Καραμπατζάκης Αντώνιος, Κιουρκτσίδης Ανέστης, Κουλούδης Μηνάς, Μουτούδης Χρήστος, Μαγλουσίδου Μαρία, Μελετιάδου Ελένη, Μηλώσης Φίλιππος, Μήνδος Βασίλης, Μουχτάρης Σαράντης, Νικέζης Σάκης, Ξανθόπουλος Γιώργος, Παπαδημητρίου Δημήτριος, Παπαδόπουλος Γεώργιος, Παπαδόπουλος Αντώνης, Παυλίδης Ιωάννης, Πεϊκος Ευστάθιος, Παντζαρτζής Πρόδρομος, Σαμψωνίδου Αγγελική - Γαβριέλλα, Σοκουζούδης Δημήτριος, Σούμπαση - Ντιούδη Γεωργία, Τεκτερίδης Γαβριήλ, Τηλαβερίδης Αναστάσιος, Τραϊούτσης Αντώνιος, Τσιτιρίδης Ευστάθιος, Τσίτσος Νίκος, Φάβας Κωνσταντίνος, Φωστηρόπουλος Νικόλαος, Χατζηαντωνίου Γιάννης, Χατζηλιάδης Πέτρος.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΞΤΕ ΑΦΟΒΑ ΠΑΜΕ-ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΟΣΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ. ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ [ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΠΟΛΛΑ ΚΡΥΦΑ ΧΑΡΤΙΑ]ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ......