Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Εγκαινίασε το εκλογικό του κέντρο ο Γρηγόρης Στάμκος και σε μια αποστροφή αλαζονείας κάλεσε Παπανικολάου και Καστερίδη να τον ψηφίσουν..

  Η είδηση δεν είναι ότι ο υποψήφιος δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος έκανε τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στα Γιαννιτσά. Ήταν κάτι άλλωστε, που το ανακοίνωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης που αυτός επέλεξε. Όπως δεν είναι είδηση ότι επανέλαβε τα γνωστά πλέον "έργα" της διοίκησης του για το οικονομικό νοικοκύρεμα και τις υποδομές που θα δημιουργηθούν από τις μελέτες που προωθεί στο ΕΣΠΑ. με τα νούμερα να αυξομοιώνονται ανάλογα με το ακροατήριο. Είδηση δεν είναι επίσης ότι ανακοίνωσε πλειάδα υποψηφίων συμβούλων που αποδέχτηκαν με τον ένα ή άλλο τρόπο την πρόσκληση του. Η είδηση είναι ότι κλείνοντας την ομιλία του κάλεσε τους υποψηφίους δημάρχους Νίκο Παπανικολάου και Στάθη Καστερίδη να τον ψηφίσουν "...για να ζήσουν σε έναν δήμο καλύτερο από αυτόν που διοίκησαν.." όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. Πάντως δεν ξέρουμε .... σε τι δήμο θα ζήσουμε όλοι μας... , αλλά σίγουρα ξέρουμε σε τι δήμο ζούμε τα τελευταία χρόνια και δεν έιμαστε υπερήφανοι γι αυτό. Όπως ξέρουμε καλά ότι κάποιοι που τους εμπιστεύτηκε ο λαός  δήμαρχε της Πέλλας δεν σηκώθηκαν από την καρέκλα ... (του σπιτιού τους φυσικά), αφού απουσίαζαν μονιμως από το Δημοτικό συμβούλιο. Βέβαια αν για το δήμαρχο Πέλλας και υποψήφιο για μια ακόμη θητεία, είναι κακό να είσαι υπάλληλος (όπως ο Στάθης Καστερίδης)  τον οποίο κατηγορεί γι αυτό φορτώνοντας του όλα τα δεινά του δήμου, τότε κάπου έχει χαθεί το μέτρο της αντιπαράθεσης. Απολαύστε το σημείο της ομιλίας του Γρηγόρη Στάμκου που για εμάς αποτελεί τη μοναδική είδηση από όσα είπε: 
"Οι επαγγελματίες της Αυτοδιοίκησης, ομοίως και οι παλιοί και κακομαθημένοι άρχοντες των παχέων αλλά δανεικών αγελάδων με κατηγορούν για συγκεντρωτισμό, για “αυτοκρατορική” διοίκηση, πως τάχα είμαι απομονωμένος στο γραφείο του Δημάρχου και δεν επικοινωνώ με τους δημότες. Να εύχεστε, κύριε Παπανικολάου και κύριε Καστερίδη, να εύχεστε να ξαναεκλεγώ, να με εμπιστευθούν και πάλι οι συνδημότες μου. Γιατί μιας και μένετε στο Δήμο Πέλλας, μιας και μεγαλώνετε εδώ τα παιδιά σας, χρειάζεστε ένα δήμαρχο και μια ομάδα συμβούλων αφοσιωμένους στα καθήκοντά τους… χρειάζεστε ανθρώπους που δε σηκώνονται απ΄την καρέκλα τους παρά μόνο για να πάνε να φυλάξουν ή να προωθήσουν τα συμφέροντα του Δήμου. Σας συμφέρει να μην εκλεγείτε!!! Θα ζήσετε σε ένα πολύ καλύτερο δήμο από αυτόν που διοικήσατε οι ίδιοι!"

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΑΜΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ.ΣΤΑΜΚΟΣ ΔΑΓΚΩΤΟ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕ!!
ΜΠΡΑΒΟ ΓΡΗΓΟΡΗ!!

Ανώνυμος είπε...

Χαίρε Καίσαρ..!!! Συγκλονιστικά ΑΛΛΑΖΟΝΑΣ!!! Δεν υπάρχει δεύτερος!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΧΑΛΙΑ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 2020.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΣ... ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ..... ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ