Σάββατο 12 Απριλίου 2014

«Ανακοίνωση υποψηφίων της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης "συμμετέχω" του υπ. περιφερειάρχη Μάρκου Μπόλαρη

Η ανεξάρτητη αυτοδιοικητική κίνηση για την Κεντρική Μακεδονία «συμμετέχω», ανακοίνωσε τα ονόματα των υποψηφίων αντιπεριφερειαρχών Πέλλας και Ημαθίας του συνδυασμού, καθώς και τα ονόματα 25 υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων στους νομούς Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Ημαθίας και Κιλκίς. Για το νομό Πέλλας οι υποψήφιοι είναι: Αντιπεριφερειάρχης Θεοδωρίδης Ηλίας - ιατρός, πρώην βουλευτής, πρώην Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου Δυτικής Μακεδονίας. Περιφερειακοί σύμβουλοι: Χριστοδούλου Βλαδίμηρος - Διδάκτωρ Αγροτικών Επιστημών, διευθυντής Ινστιτούτου Κτηνοτροφίας Γιαννιτσών. Ποτουρίδης Ιάκωβος – δημοσιογράφος. Κεχαγιά Δήμητρα – έμπορος....
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής της κίνησης «συμμετέχω» Μάρκος Μπόλαρης δήλωσε μεταξύ άλλων «Οι υποψήφιοι που ανακοινώθηκαν σήμερα είναι συμπολίτες μας, με τους οποίους μας ενώνει το κοινό όραμα για μια Περιφέρεια με Ευρωπαϊκή προοπτική που μπορεί να δώσει λύσεις στις αγωνίες του πολίτη».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θα επιθυμούσα να σας ενημερώσω ότι η υποψηφιότητα μου στο ψηφοδέλτιο της κίνησης "συμμετέχω" του κ. Μάρκου Μπόλαρη, δεν ισχύει. Λόγοι προσωπικοί δεν μου το επιτρέπουν. Ευχαριστώ για την τιμητική πρόταση.
Βλαδίμηρος Χριστοδούλου