Μετά από πολύ κόπο και κάνοντας πολλές διασταυρώσεις παρουσιάζουμε σήμερα τους δέκα πρώτους υποψηφίους της «Δημοτικής Ενότητας» που βρέθηκαν ψηλά στην προτίμηση των ψηφοφόρων. Πάντως είναι πρωτόγνωρο αυτό που συμβαίνει στο δήμο Πέλλας, με τα αντίγραφα των πρακτικών να βρίσκονται σε συρτάρια του δημαρχείου και να έχουν πρόσβαση σε αυτά συγκεκριμένα άτομα, σε αντίθεση με τους δημότες που παραμένουν χωρίς ενημέρωση. Είναι ένα από τα αναιτιολόγητα λάθη της διοίκησης του δήμου που θα μπορούσε σε αυτό το σημείο να είναι πιο ευέλικτη και πιο συγκαταβατική στη αγωνία των υποψηφίων αλλά και των ψηφοφόρων.
Οι πρώτοι δέκα στην προτίμηση των ψηφοφόρων της «Δημοτικής Ενότητας» είναι:...Αμπεριάδης Νικόλαος 1305 (ΔΕ Γιαννιτσών). Καραμπατζάκης Αντώνης 1147 (ΔΕ Κύρρου). Ελευθερίου Γιώργος 1043 (Δ.Ε. Κρύας Βρύσης). Μουχτάρης Σαράντης 1036 (Δ.Ε. Πέλλας). Χριστοφορίδης Δημήτρης 1032 (Δ.Ε. Γιαννιτσών). Τηλαβερίδης Αναστάσιος 901 (Δ.Ε. Γιαννιτσών). Αρνάκης Τιμόθεος 982 (Δ.Ε. Γιαννιτσών). Χατζηηλιάδης Πέτρος 982 (Δ.Ε. Κύρρου). Ξανθόπουλος Γεώργιος 892 (Δ.Ε. Γιαννιτσών). Παπαδόπουλος Γιώργος 839 (Δ.Ε. Γιαννιτσών).
2 σχόλια:
από άλλους συνδυασμούς ;
Κύριε Δήμαρχε,
Είμαι ένας πολίτης ψηφοφόρος που έχει την "παράλογη" απαίτηση να γνωρίζει την σειρά των εκλεγμένων κάθε συνδυασμού πριν πάρω την απόφασή μου για τις επαναληπτικές εκλογές.
Με λύπη παρατηρώ ότι ο Δήμος που εσείς διοικείτε είναι ο μοναδικός που δεν έχει δώσει αυτά τα αποτελέσματα στην δημοσιότητα.
Κύριε Δήμαρχε συμπεραίνω ότι είτε οι υπηρεσίες σας κωλυσιεργούν επειδή αδυνατούν να ανταποκριθούν σε έργο που οι αντίστοιχες των άλλων δήμων ανταποκρίθηκαν (άρα η διοίκηση σας παράγει τις χειρότερες υπηρεσίες) είτε εσκεμμένα τις αποκρύβεται για σκοπιμότητες που πρέπει να μας εξηγήσετε.
Κύριε Δήμαρχε
Επειδή οποιαδήποτε από τις παραπάνω εκδοχές είναι αποτρεπτική από το να σας ξαναεπιλέξουμε πρέπει να μας δώσετε μία άλλη που εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ.
Μπράβο στην παράταξη της Δημοτικής Ενότητας που μας πληροφόρησε για τα δικά της.
Δημοσίευση σχολίου