Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Τη δοκιμασμένη επιλογή του Χρήστου Πασσαλή επέλεξε για πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου ο Γρηγόρης Στάμκος


Τελικά σε μια δοκιμασμένη επιλογή στη θέση του προέδρου του Δ.Σ. κατέληξε ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, θέλοντας προφανώς να αποφύγει κωμικοτραγικές καταστάσεις που διαδραματίστηκαν την τελευταία διετία στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου που υποβάθμισαν το θεσμό. Επιλέγοντας το Χρήστο Πασσαλή για τη θέση αυτή κατ αρχάς επιβραβεύει την πρωτιά σε ψήφους του συγκεκριμένου συμβούλου και παράλληλα δείχνει να αναγνωρίζει το έργο του στην διετία που διετέλεσε και πάλι πρόεδρος του Δ.Σ. Πέλλας στην προηγούμενη θητεία. Σε κάθε περίπτωση .... οι καιροί άλλαξαν, η σύνθεση του Δ.Σ. είναι διαφορετική με πολλά νέα πρόσωπα και οι ανάγκες των πολιτών μεγάλωσαν. Πάνω σε αυτά τα ζητήματα θα κριθούν όλοι ως πρόσωπα και ως θεσμικοί παράγοντες τόσο για τις επιλογές τους όσο και για τις συμπεριφορές τους.

3 σχόλια:

ΑΠΟΛΙΤΙΚΟΣ είπε...

ΤΟΣΟ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΑΝ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ Η ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΓΕΛΑΜΕ ΑΚΟΜΑ. ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΓΙΝΕ Ρ…. Ο ΠΑΣΣΑΛΗΣ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ??? ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΜΕΝΗ ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΗ ΣΟΥΠΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΙΕΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕ Ο ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ ΤΟΝ ΣΤΑΜΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ...ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΥΝΑΓΕ? ΑΡΕ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΕ ΣΤΑΜΚΟ ..... ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΕ ΣΕΝΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΚΟΥΤΣΟΚΩΣΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ