Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Πλήρωσε την κακή αμυντική λειτουργία της η Αναγέννηση Γιαννιτσών και γνώρισε εντός έδρας ήττα από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Την ήττα με 0-2 γνώρισε η ομάδα της Αναγέννησης Γιαννιτσών αφού δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης σε έναν αγώνα καθοριστικής σημασίας για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Η ομάδα των Γιαννιτσών αν και ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο όπου είχε την κατοχή της μπάλας, άλλα δεν κατάφερε να δημιουργήσει σοβαρές προϋποθέσεις για το πολυπόθητο γκολ. Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε με την τοπική ομάδα να εμφανίζει αρκετά προβλήματα στην ανάπτυξή της αλλά και στην αμυντική της γραμμή γεγονός που έδωσε την ευκαιρία στους αντιπάλους να βρουν κενούς χώρους και να γίνουν απειλητικοί στην εστία του Κατρατσέα, πετυχαίνοντας μάλιστα δύο τέρματα..... Το σκορ μάλιστα θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων αντέδρασε σωστά και με εκπληκτικές αποκρούσεις σταμάτησε τα σουτ από τους επιθετικούς του Εθνικού. Μετά και από αυτή την ήττα η υπόθεση παραμονής της ομάδας στη Γ εθνική γίνεται δυσκολότερη και χρειάζονται βαθμοί τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας Γιώργου Τσιμπίνη που έφυγε ξαφνικά από την ζωή το βράδυ του Σαββάτου. 
Αναγέννηση Γιαννιτσών ( Ασλανίδης): Κατρατσέας, Μπαμαπλής, Αγτσίδης, Ουζούνης, Σιδηρόπουλος, Σάρρος, Καρακάσογλου, Κιόρτσης, Μωυσιάδης (65’ Κάρτσιος), Μπάρμπας (79’ Τζούρτζος), Καπουσούζης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: