Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Συνέχεια στο αήττητο σερί από τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών στο μπάσκετ

«Άλωσε» και την Αριδαία 64-65 τον ΠΑΟΚ Αλμωπίας 
  Συνέχεια στο αήττητο σερί της έδωσε το Σάββατο, αυτή τη φορά στην Αριδαία, η ομάδα Basketball του «Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών», η οποία με την 8η κατά σειρά νίκη της συνεχίζει την «ξέφρενη» πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄ ΕΚΑΣΚΕΜ. Η ομάδα του «Μέγα» κατάφερε να πάρει στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα τη νίκη επί του ΠΑΟΚ Αλμωπίας, με σκορ 65-64, μέσα στο κλειστό γυμναστήριο ΔΑΚ Αριδαίας. Οι παίκτες του «Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών», κάνοντας μία πολύ άσχημη εμφάνιση στα τρία πρώτα δεκάλεπτα υποτάχθηκαν στον ρυθμό ... της αντίπαλης ομάδας - η οποία μπήκε δυνατά στο παιχνίδι από το πρώτο λεπτό - και έφθασαν κάποια στιγμή να χάνουν με 16 πόντους! Η αρχή του 4ου δεκαλέπτου τους βρήκε με διαφορά 12 πόντων πίσω στο σκορ. Κατάφεραν όμως γρήγορα να επανέλθουν από… τον «λήθαργο» και στα πρώτα δύο λεπτά της τελευταίας περιόδου να περιορίσουν την διαφορά στους 5 πόντους. Στη συνέχεια έμειναν κοντά στο σκορ, κατάφεραν να ισοφαρίσουν περνώντας μπροστά στο σκορ με ένα πόντο και παίζοντας καλή άμυνα στα τελευταία 16 δευτερόλεπτα πήραν την νίκη. Εδώ αξίζει να σημειώσουμε την πάρα πολύ καλή διαιτησία των Παπαδόπουλου –Ντόγκα. 
 Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Κ. Χατζηαντωνίου- Ν. Κοτλέας): Στόϊτσης, Δεμερτζής 9, Πατσιάνης, Βασιλειάδης 6, Παπαϊδης 19, Πανόπουλος, Μπουτάκης, Μπογδάνης 16(2τρ.), Καρυπίδης, Μόσχου 6, Καρύπης 2, Αργυρόπουλος 7(1τρ.).  
ΠΑΟΚ Αμωπίας (Αβραάμ): Εμμανουηλίδης, Λιούγκας 4, Αβραάμ 3(1τρ.), Αρβανιτάκης 16(1τρ.), Δέλογλου 5(1τρ.), Σαρακινλής 28(3τρ.), Τριανταφύλλου 8(1τρ.), Βαρδάρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: