Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Λεφτα υπάρχουν για τα πανηγύρια ... όχι όμως για τη θέρμανση στα σχολεία

  Κι όμως συνέβη και αυτό στον δήμο Πέλλας και το κακό είναι ότι δεν είναι η πρώτη φορά. Φαίνεται ότι από το περσινό
πάθημα δεν έμαθαν και συνεχίζουν να βάζουν προτεραιότητα στη διοίκηση τους τα πανηγύρια και τις γιορτές αφήνοντας στο κρύο μαθητές και καθηγητές. Σήμερα για παράδειγμα με τόσο χαμηλές θερμοκρασίες, σε ορισμένα σχολεία των Γιαννιτσών το μάθημα έγινε με συνοπτικές διαδικασίες και σχόλασαν νωρίς γιατί τα καλοριφέρ δεν άναψαν, ενώ σε κάποια άλλα λειτούργησαν πολύ συντηρητικά με αποτέλεσμα τα παιδιά να κάνουν μάθημα με σκούφους και κασκόλ. Αν αυτό είναι το αποτέλσμα της οικονομικής πολιτικής του συμμαζέματος, τότε κύριε δήμαρχε μάλλον οι προτεραιότητες της διοίκησης που ασκείτε εσείς και οι συνεργάτες σας θα πρέπει να αναθεωρηθουν αφού όμως πρώτα λειτουργήσουν κανονικά τα καλοριφέρ στα σχολεία.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς καλοριφέρ κάνουμε μάθημα και στο ΙΕΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ. Έχει παρθεί η απόφαση να μην ανάβουν τα σώματα στα μαθήματα των ΙΕΚ και παγώνουμε..Υπάρχουν μόνο δυο τρία σομπάκια αλογόνου και τα πέρνει η διευθύντρια στο γραφείο της, οι μαθητές στο κρύο.ΑΙΣΧΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Ειναι ολοφανερο οτι στις προτεραιοτητες του Δημαρχου Πελλας,δεν ειναι τα σχολεια και οι συνθηκες φοιτησης των παιδιων μας. Ο Σταμκος επελεξε ως οραμα του για τον Δημο, την παραμυθουπολη, τις φιεστες, τις φωτογραφησεις και τελευταια μαθαινω την εκδοση φυλλαδας, για να ευλογει την γραβατα του. Αναμενομενα πραγματα δηλαδη που ενω ολοι τα γνωριζαν, τον ξαναψηφισαν. Αντε και του χρονου με καυσοξυλα, απο την αλογιστη κοπη δενδρων που κανει ο Δημος Πελλας.