Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Κάλεσμα για συμμετοχή στο ραντεβού «αξιοπρέπειας» στα Γιαννιτσά από την Α.ΝΑ.Σ.Α.

Η Αυτόνομη Δημοτική Κίνηση «ΑΝ.Α.Σ.Α. Πέλλας» καλεί όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση που διοργανώνεται και στα Γιαννιτσά, την Κυριακή 15 Φλεβάρη στις 18:00 στην πλατεία ΕΠΟΝ υπέρ της υποστήριξης των ελληνικών θέσεων όπως εκφράζονται στα θεσμικά όργανα της Ε.Ε. από την ελληνική κυβέρνηση και αποτελεί τον επόμενο μεγάλο σταθμό, ως Ημέρα Πανευρωπαϊκής Δράσης Αξιοπρέπειας και Αλληλεγγύης. Στη σχετική ανακοίνωση – πρόσκληση μεταξύ άλλων επισημαίνονται τα εξής: «Τις τελευταίες εβδομάδες παρατηρείται μια έντονη κινητοποίηση του ελληνικού λαού, σε όλα τα μήκη και πλάτη της επικράτειας, με σκοπό να κάνει σαφή σε όλο τον κόσμο τη θέση του πως τα χρόνια του φόβου, των απειλών και της υποτέλειας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί ... Ήρθε η ώρα να φοβηθούν αυτοί που θεωρούν πως μπορούν να παίζουν με τις τύχες των λαών και να ακούσουν δυνατά τη φωνή μας. Επιλέγουμε την αξιοπρέπεια και ζητάμε για εμάς και τους λαούς όλης της Ευρώπης μια μεγάλη ανάσα αλλαγής. Καλούμε όλους τους λαούς της Ευρώπης να δείξουν έμπρακτα την υποστήριξή τους στον αγώνα του ελληνικού λαού και της ελληνικής κυβέρνησης για μια Ευρώπη της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΟΧΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ??? ΚΑΙ ΜΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΛΙ 4% ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΕΤΕ ΣΤΟΝ Β'ΓΥΡΟ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΣΤΑΜΚΟ !!!

Ανώνυμος είπε...

Σταματηστε τις ανακοινώσεις καπελλώματος. Είστε πολύ λίγοι, δεν σας ψηφίζουν οι πολίτες στις δημοτικές εκλογές. Μην μπερδεύετε την ανούσια, κενή παρουσία σας στο δημοτικό συμβούλιο και στην τοπική κοινωνία με την προσπάθεια της κυβέρνησης.

Ανώνυμος είπε...

Ωπ!βλέπω φίλε μου πήρες σβάρνα όλα τα blogs και θάβεις την ΑΝΑΣΑ. Μα καλά αφού είναι πολύ λίγοι γιατί ασχολείσαι με την ΑΝΑΣΑ???Είσαι πραγματικά για γέλια...

ΥΓ: καλό το κολπάκι να γράφεις πρώτα με κεφαλαία και μετά με μικρά...πραγματικά πολύ έξυπνο!!!Το ίδιο κάνει και η ανιψια μου που είναι 12