Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Βήμα ανόδου για την ομάδα Μπάσκετ του ΓΑΣ Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών

Μεγάλη νίκη για τον «Μέγα» μέσα στην Έδεσσα 
 Σημαντική νίκη σε εκτός έδρας παιχνίδι σημείωσε η ομάδα Basketball του «Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών» με σκορ 49-61, η οποία αγωνίστηκε το περασμένο Σάββατο 7 Μαρτίου στην Έδεσσα, με αντίπαλο τον «Γ.Α.Σ. Έδεσσας 2011». Οι παίκτες του «Μέγα» με τη νίκη αυτή διατήρησαν την ομάδα στην πρώτη θέση βάζοντας ισχυρό θεμέλιο για την άνοδό της στην Α΄ κατηγορία ανδρών της ΕΚΑΣΚΕΜ. Η ομάδα των Γιαννιτσών, στο παιχνίδι του Σαββάτου κυριάρχησε σε όλα τα επίπεδα απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, που αγωνίστηκε σθεναρά επί τρία δεκάλεπτα για να πάρει τη νίκη αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Οι παίκτες του «Μέγα» μπήκαν .... από την αρχή του παιχνιδιού αποφασισμένοι για να πάρουν το παιχνίδι και παρά το γεγονός ότι στα δύο πρώτα δεκάλεπτα ήταν πίσω στο σκορ, κατάφεραν στο τρίτο δεκάλεπτο να ανακάμψουν ξεπερνώντας την επιθετική τους αστοχία και με όπλο την καλή άμυνα πέρασαν στο τέταρτο δεκάλεπτο μπροστά και έφυγαν από το γήπεδο με το ροζ φύλλο αγώνος. Πολύ καλή η διαιτησία των Μ. Μελανίδη και Σ. Χατζηχαρίση. 
Γ.Α.Σ. Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Κ. Χατζηαντωνίου - Ν. Κοτλέας): Στόϊτσης, Δεμερτζής 7, Πατσιάνης 4, Βασιλειάδης 17 (2τρ.), Παπαίδης 4, Παναγιωτίδης 4, Μπουτάκης, Μπογδάνης 16 (2τρ.), Καρυπίδης, Μόσχου, Καρύπης 2, Αργυρόπουλος 7. 
ΓΑΣ Έδεσσας 2011 (Σταυρόπουλος-Μπιτέρνας): Υφαντίδης 16 (1τρ.), Γάτσος, Τσακωντζής 7, Μποζίνης, Αργυρός 7, Τότλης 6, Μακρίδης Ευ., Μακρίδης Τ., Μπίκου, Δοδόπουλος 13 (2τρ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια: