Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

«Μέγας» Πρωταθλητής! Με θριαμβευτική πορεία η ομάδα Μπάσκετ του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών κέρδισε πανάξια την άνοδο στην Α κατηγορία ΕΚΑΣΚΕΜ


  Πρωταθλητής Β΄ Κατηγορίας ανδρών της ΕΚΑΣΚΕΜ για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 στέφθηκε η ομάδα Basketball του «Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών» νικώντας, το Σάββατο στο Κλειστό Γυμναστήριο Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου», την ομάδα του Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Λεπτοκαρυάς και με σκορ 83-42. Οι παίκτες του «Μέγα» μπήκαν στο παιχνίδι με τον αέρα του πρωταθλητή και έχοντας πολύ κέφι προσέφεραν πλούσιο θέαμα στους φιλάθλους της ομάδας που γέμισαν για μία ακόμη φορά τις κερκίδες του γηπέδου. Πρέπει να σημειώσουμε βέβαια ότι η αντίπαλη ομάδα κατέβηκε στον αγώνα μόνο με 6 παίκτες αλλά, παρά το γεγονός αυτό, οι γηπεδούχοι διασκέδασαν το παιχνίδι τους καθώς ο προπονητής του «Μέγα» Κώστας Χατζηαντωνίου είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει .... όλους τους παίχτες του και να μετατρέψει τον αγώνα σε μια γιορτή του μπάσκετ! Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ομάδας του Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών, Κώστας Χατζηαντωνίου, δήλωσε: «Θέλω να εκφράσω μέσα από την καρδιά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες μου. Οι κόποι και οι προσπάθειες όλης της χρονιάς ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Η ομάδα μας ανέβηκε κατηγορία αλλά ταυτόχρονα στέφθηκε και πρωταθλήτρια της Β΄ Κατηγορίας ανδρών της ΕΚΑΣΚΕΜ. Όμως, το μεγαλύτερο ευχαριστώ αξίζουν οι φίλαθλοί μας, οι οποίοι, με την παρουσία τους όλη την χρονιά, μας έδιναν δύναμη μετά από κάθε παιχνίδι, μας παρότρυναν να συνεχίζουμε και να φθάσουμε έτσι σήμερα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ακόμη και σήμερα η παρουσία τους στο γήπεδο και η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν ήταν φανταστική! Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλω να εκφράσω και στον συνεργάτη μου Νίκο Κοτλέα που ήταν κοντά μου συνεχώς και μας βοήθησε στην προσπάθεια αυτή.». 
 Γ.Α.Σ. Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Κ. Χατζηαντωνίου - Ν. Κοτλέας): Παναγιωτίδης, Δεμερτζής 3(1τρ.), Πατσιάνης 7, Βασιλειάδης 5 (1τρ.), Παπαίδης 10, Πανόπουλος 9 (1τρ.),Στόιτσης 9 (1τρ.), Μπογδάνης 22 (2τρ.), Καρυπίδης 8, Μόσχου 3 (1τρ.), Καρύπης, Αργυρόπουλος 7 (1τρ.). 
 Α.Σ. Ηρακλής Μ. Αλέξανδρος Λεπτοκαρυάς (Χατζής Κ.): Παπαθανασίου 12, Χατζής 6, Φωτίου 2, Κουλιός 18, Λείνας, Μυλωνάς 4

Δεν υπάρχουν σχόλια: