Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Ένα Χρυσό και ένα Χάλκινο μετάλλιο οι κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών στο Plovdiv της Βουλγαρίας

  Η παράδοση που θέλει τον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών να κατακτά διακρίσεις και μετάλλια στους Διεθνείς Διασυλλογικούς Αγώνες του Cherpokov Rowing Club στο Plovdiv της γειτονικής Βουλγαρίας, συνεχίστηκε και φέτος. O Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών συμμετείχε στους αγώνες 4 πληρώματα και κατέκτησε: την 1η θέση και Χρυσό μετάλλιο στο 1Χ σκιφ Κορασίδων με την Μαρία Σταμπόλκου κάνοντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Την 3η θέση και Χάλκινο μετάλλιο στο 2Χ σκιφ Παίδων με τον Βασίλη Τσαλικίδη και Στέφανο Καπάκογλου, την 4η θέση στον ημιτελικό του 2Χ σκιφ Παίδων με τους Παναγιώτη Κοσμίδη και Δημήτρη Γρηγοριάδη και την 6η θέση στο 1Χ σκιφ Εφήβων με τον Καλλισθένη Μιχάλογλου που αγωνίσθηκε ελαφρά τραυματισμένος

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτο το κομπλεξ που εχεις με τον ΝΟΓ να το κοιταξεις
Αν ειναι ''αλλος'' συλλογος βαζεις τα παντα
οταν ειναι για τον ΝΟΓ κανεις λογοκρισια
Αφου δεν σου στελνει ο ομιλος εσυ γιατι τα κλεβεις απο αλλου και δεν λες και απο που.

loudiasg είπε...

Κατ αρχάς κομπλεξικός είσαι εσύ και καλό θα είναι να το ψάξεις
Δεύτερον το e mail ήρθε από το Όμιλο και αν δεν το ξέρεις ρώτα να μάθεις
Τρίτον τα έχουμε ξαναπεί και τα έχουμε ξαναγράψει. Ευχαριστήρια σε χορηγούς και σε πολικά πρόσωπα δεν δημοσιεύουμε. Και επειδή βλέπω παρακολουθείς με επιμέλεια όσα δημοσιεύουμε εμείς σχετικά με τη δραστηριότητα και άλλων συλλόγων, εύκολα μπορείς να διακρίνεις τη διαφορά αυτών που δημοσιεύουμε εμείς και αυτά που διαβάζεις σε άλλες ιστοσελίδες.
Ελπίζω να μην είσαι διοικητικό μέλος του Ομίλου γιατί είναι κρίμα ένας ιστορικός σύλλογος να εκφράζεται με απόψεις σαν τις δικές σου και με προκαταλήψεις μικρού παιδιού.
Καληνύχτα