Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Δημοτικό συμβούλιο με 21 από τους 41 συμβούλους παρόντες προσβάλλει το θεσμό και τους δημότες

  Η εικόνα αρκετών άδειων θέσεων στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Πέλλας  δεν είναι σπάνιο  φαινόμενο. Άλλωστε η συμμετοχή των υποψηφίων στις εκλογές της αυτοδιοίκησης δεν έχει πάντα ως κίνητρο την προσφορά, όπως επίσης και οι δημότες δεν επιλέγουν πάντα με κριτήριο την αξία και τη διάθεση του υποψηφίου να συμμετέχει ενεργά στα κοινά του τόπου. Είναι ευθύνη των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων σε συνεννόηση με το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου να φροντίσουν να αλλάξει  η εικόνα αυτή, πέρα από το τυπικό του Κανονισμού. Τόσο οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας όσο και αυτοί της μειοψηφίας έχουν χρέος και ευθύνη αλλά και στοιχειώδη υποχρέωση τουλάχιστον να παρίστανται στις συνεδριάσεις, ακόμη και αν ... 
δεν καταθέτουν τις απόψεις τους σε αυτές. Γιατί πολλοί από αυτούς που απείχαν συστηματικά το διάστημα της θητείας τους θα εμφανιστούν και πάλι προεκλογικά για να πείσουν ότι αξίζουν την ψήφο μας. Αν τους τη δώσουμε θα είμαστε άξιοι της τύχης και της επιλογής μας. Αν τους την αρνηθούμε τότε θα στείλουμε το μήνυμα ότι η κοροϊδία και η αδιαφορία πληρώνει το τίμημά της.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΓΑΝΕ ΠΡΙΝ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΔΩ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ.
ΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΗ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΗ ΝΑ ΠΩ