Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

2ος Ποδηλατικός Γύρος «Ουζουνίδης Ιωάννης», στην Κρύα Βρύση

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στην Κρύα Βρύση από το δήμο Πέλλας (Αντιδημαρχία Αθλητισμού), ο 2ος Ποδηλατικός Γύρος «Ουζουνίδης Ιωάννης », σε οργάνωση του “Nikos radio gallery”.  Το σήμα της εκκίνησης θα δοθεί στις 12.00 το μεσημέρι, στον πεζόδρομο της Κρύας Βρύσης και η διαδρομή  της ποδηλατοδρομίας θα είναι: Κρύα Βρύση - Άγιος Λουκάς -  Γαλατάδες - Καρυώτισσα - Κρύα Βρύση.
Η εκδήλωση, η οποία πραγματοποιείται προς τιμήν του ποδηλάτη από την Κρύα Βρύση Γιάννη Ουζουνίδη,.... έχει την υποστήριξη των: Λ.ΕΦ.Ε.Δ. Κρύας Βρύσης, Ο.Φ.Μ. Καρυώτισσας και της Ομάδας Μαραθωνίου Γιαννιτσών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την διοργάνωση στηρίζει, με την παραχώρηση ασθενοφόρου κατά την διάρκεια του Ποδηλατικού Γύρου, ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού», για τον οποίο, από τον οργανωτή “Nikos radio gallery”, συλλέγονται σχολικά είδη για τις δράσεις  του.
Ο Γιάννης Ουζουνίδης
Ο Γιάννης Ουζουνίδης έχει καταγραφεί τρεις φορές στο βιβλίο Γκίνες, το 1986 για τον πρώτο γύρο της Ελλάδος με ποδήλατο, το 1987 για το γύρο της Ευρώπης (έκανε 8.500 χλμ.) και το 1994 πάλι για το γύρο της Ελλάδας, αυτήν τη φορά με διαδρομή 900 χιλιομέτρων επιπλέον από τον πρώτο, ήτοι 4.200 χλμ. σε 16 ημέρες. Ακολούθησαν άλλοι δώδεκα γύροι της Ελλάδος, με τελευταίο αυτόν που έγινε τον περσινό Μάιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: