Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016

Παρέμβαση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας Αλμωπίας για τα δάνεια του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας

  Με επιστολή του προς τον υπουργό εργασίας η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας Αλμωπίας, καλεί τον αρμόδιο υπουργό να προωθήσει απόφαση για την αποπληρωμή με έκπτωση, των δανείων που διατέθηκαν μέσω του Οργανισμού    Εργατικής Κατοικίας. Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει τα εξής:
Κύριε Υπουργέ 
Ως Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού  Κέντρου Έδεσσας και Αλμωπίας θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να ενεργήσετε ώστε να επιλυθούν άμεσα κάποια θέματα που αφορούν τους κατοίκους της περιοχής μας και σίγουρα και της υπόλοιπης Ελλάδας....

Η οικονομική κατάσταση των περισσοτέρων όπως γνωρίζεται είναι τραγική με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους.
Είναι άνθρωποι οικογενειάρχες και όχι κατά συνείδηση κακοπληρωτές και όπως καταλαβαίνετε αυτό τους φέρνει σε αδιέξοδο και σε απελπισία.
Για αυτό και ζητάμε άμεσα να μπορούν όσοι είχανε πάρει δάνεια από τον πρώην ΟΕΚ να μπορούν να τα εξοφλήσουν με 50% έκπτωση και όσοι έχουν εργατικά σπίτια πάλι από τον πρώην ΟΕΚ να μπορούν να τα εξοφλήσουν με 40% έκπτωση.
Κατά αυτόν τον τρόπο και οι άνθρωποι θα διευκολυνθούν και το ταμείο του ΟΑΕΔ θα εισπράξει άμεσα τα χρήματα από τα δάνεια ώστε να μπορεί να εφαρμόσει την κοινωνική πολιτική του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: