Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Ανοιχτή επιστολή στον Βασίλη Κορκίδη. «Βάλτε ένα τέλος στον ξεπεσμό του Εμπορικού Συλλόγου Γιαννιτσών»


Την παρέμβαση του προέδρου της ΕΣΕΕ ζητούν με επιστολή τους 120 έμποροι - μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, για την συγκλιση γενικής συνέλευσης και διεξαγωγής εκλογών ανάδειξης νέου Δ.Σ. στο Σύλλογο, καταγγέλοντας την παρούσα διοίκηση ως παράνομη. Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει τα εξής:
  Eκατό και πλέον ημέρες μετά την κατάθεση ενυπόγραφου αιτήματος για τη σύγκλιση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μελών η παρούσα «διοίκηση» του Εμπορικού Συλλόγου Γιαννιτσών ένοχα κωφεύει και σιωπά. Με ανάμικτα συναισθήματα λύπης και οργής ...
για το κατάντημα ενός συλλόγου που τη δεδομένη στιγμή στερείται κάθε έννοιας νομιμότητας, όχι μόνο στην διαδικασία ανάδειξης αλλά και στον τρόπο λειτουργίας της, απαιτούμε από εσάς κ. Κορκίδη να παρέμβετε άμεσα και να βάλετε ένα τέλος στον κατήφορο και την πλήρη απαξίωση του Εμπορικού Συλλόγου Γιαννιτσών.
Ποιο συγκεκριμένα απαιτούμε:
1. Να ελέγξετε τις ενέργειες της  απερχόμενης διοίκησης που επέφεραν την πλήρη καταστρατήγηση του καταστατικού και οδήγησαν σε εκλογές «παρωδία».
2. Να επιβάλλετε την άμεση σύγκληση Γενικής Συνέλευσης, καθώς και την άμεση διεξαγωγή νόμιμων διαδικασιών αυτή τη φορά όπως 120 και πλέον συνάδελφοι έμποροι ενυπόγραφα απαιτήσαμε.
Κύριε Πρόεδρε.
Το κύρος του Εμπορικού Συλλόγου Γιαννιτσών έχει πληγεί ανεπανόρθωτα. Ως επικεφαλής του κλάδου μας έχετε την απόλυτη νομιμοποίηση και το ιστορικό καθήκον να επαναφέρετε στην τάξη όσους εσκεμμένα οδηγούν σε μαρασμό και απαξίωση τον σύλλογό μας. Οποιαδήποτε ολιγωρία  θα βαθαίνει ακόμη περισσότερο το ρήγμα που προκάλεσε η παρούσα «διοίκηση» και θα επιφέρει την πλήρη απαξίωση και την οριστική διάλυση. Τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά πρέπει όλοι να εργαστούμε για την ενότητα, τη συσπείρωση και την ενεργοποίηση όλων των δυνάμεων. Όσοι σκοπίμως στο σύλλογό μας δεν υπηρετούν αυτές τις αρχές οφείλουν τώρα να αποσυρθούν μέσω της παραίτησης τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: