Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

Ανακοίνωση των Κινήσεων Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία ενόψει των εκλογών του Τ.Ε.Ε.

Στις 20 Νοεμβρίου καλούνται οι μηχανικοί να εκλέξουν τα νέα όργανα διοίκησης του Τ.Ε.Ε., σε κεντρικό και περιφερειακό επίπεδο. Σε μια δύσκολη συγκυρία, όπου όλοι βιώνουμε τις συνέπειες της οικονομικής συρρίκνωσης της χώρας και της κοινωνικοπολιτικής αστάθειας, τα όποια προβλήματα επαγγελματικά και προσωπικά μεγεθύνονται.
Οι Κινήσεις Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία επιδιώκοντας να ακολουθηθούν περισσότερα και πιο γρήγορα βήματα, ως προς την ανάληψη πολιτικών πρωτοβουλιών σύγκλισης για την προγραμματική και οργανωτική ανανέωση και ενότητα ... των δυνάμεων της σοσιαλδημοκρατίας,  στις επικείμενες εκλογές του ΤΕΕ συμμετέχουν και στηρίζουν τα ψηφοδέλτια της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Μηχανικών.
Στα Ψηφοδέλτια της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Μηχανικών μετέχουν από την Συντονιστική Επιτροπή των "Κινήσεων" οι : Γιακουμής Ιάκωβος - Κυκλάδες,  Δημήτρης Μερεντίτης - Αττική και Σεβαστιάδης Χρήστος - Κεντρική Μακεδονία. 
Οι Κινήσεις θα συνεχίσουμε να συμβάλουμε σε όλα τα επίπεδα, συμμετέχοντας ενεργά στην λειτουργία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, μαζί με όλους όσους στηρίζουν την προσπάθεια, τερματίζοντας έτσι μια μακρά περίοδο κατακερματισμού και συρρίκνωσης του προοδευτικού δημοκρατικού χώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: