Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Συνάντηση εργασίας με θέμα τη λειτουργία της Π.Ε. Πέλλας και τη συνεργασία με τους θεσμικούς φορείς

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στην Έδεσσα, την περασμένη Δευτέρα σχετικά με τη λειτουργία της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και τη συνεργασία με τους τοπικούς θεσμικούς φορείς. Στη συνάντηση προήδρευσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας ενώ, παραβρέθηκε και η Αναπληρώτρια Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.
Αρχικά, ο Περιφερειάρχης κ. Τζιτζικώστας παρουσίασε την κ. Αηδονά στους παρευρισκόμενους η οποία είχε μια πρώτη γνωριμία με τους τοπικούς φορείς, τονίζοντας ότι θα συνεχιστεί ....
η στενή και ουσιαστική συνεργασία που υπήρχε μέχρι σήμερα με όλους τους φορείς της Πέλλας. Ο κ. Περιφερειάρχης τόνισε ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει κανένα κενό διοίκησης στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και πως συνεχίζεται κανονικά η εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών και η ποιοτική εξυπηρέτηση των πολιτών.
Στη συνέχεια, η κ. Αηδονά από την πλευρά της ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των φορέων για την παρουσία τους και έδωσε το στίγμα της διοίκησής της στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας με πολλά δουλειά και συνεργασία με τους Περιφερειακούς Συμβούλους και όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες.
Έπειτα, το λόγο πήραν όλοι οι παρευρισκόμενοι οι οποίοι καλωσόρισαν την Αναπληρώτρια Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνά Αηδονά και ευχήθηκαν να έχουν καλή συνεργασία γιατί τα προβλήματα δεν σηκώνουν καθυστερήσεις. Οι παριστάμενοι ζήτησαν από την κ. Αηδονά να γνωρίσει όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας καθώς η Περιφέρεια αποτελεί την ομπρέλα και το στήριγμα των προσπαθειών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: