Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2016

Εθελοντική Ομαδική Αιμοδοσία του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Πέλλας στο Δημαρχείο Σκύδρας

Την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί  Εθελοντική Ομαδική Αιμοδοσία του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ νομού Πέλλας από τις 9:00 το πρωί έως τις 13:00 το μεσημέρι στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Σκύδρας.
Η Εθελοντική Ομαδική Αιμοδοσία διοργανώνεται από την Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Πέλλας, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νομαρχιακού Νοσοκομείου Έδεσσας....


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Πέλλας καλεί τις Διοικήσεις των Δήμων και των Νομικών τους Προσώπων, να διευκολύνουν την συμμετοχή των εργαζομένων στην Ομαδική Αιμοδοσία, παρέχοντας στους εθελοντές αιμοδότες την σχετική άδεια αιμοδοσίας.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Πέλλας καλεί όλους τους εργαζόμενους και γενικά τους εθελοντές αιμοδότες να συμμετάσχουν με την προτροπή «μη διστάσετε να πάρετε μέρος στο υψηλό έργο ανθρώπινης Αλληλεγγύης και να γίνετε μέλος της Τράπεζας Αίματος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Πέλλας. Λίγο από το αίμα σας μπορεί να σώσει ανθρώπινες ζωές. Και τη δική σας … αχρείαστο να  ‘ναι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: