Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016

Δύσκολο απόγευμα για τους Εφήβους του «Μέγα» μέσα στην Νάουσα

Με ήττα εκτός έδρας ξεκίνησε για φέτος τις αγωνιστικές του  υποχρεώσεις το εφηβικό τμήμα basketball του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών την Κυριακή 06 Νοεμβρίου, στο κλειστό γυμναστήριο της Νάουσας, από τον Ζαφειράκη, με σκορ 63-58.
Σε ένα πολύ όμορφο και ταυτόχρονα γρήγορο παιχνίδι ο Μέγας ήταν ανταγωνιστικός από την αρχή και πήρε μία διαφορά τις τάξει οκτώ πόντων την οποία δεν μπόρεσε να διατηρήσει. Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν και το καθοριστικό για την ομάδα του Μέγα καθώς δεν μπόρεσε να σκοράρει στην επίθεση και με πολλά λάθη βρέθηκε ...
να χάνει στο ημίχρονο, με σκορ 37-20. Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα του Μέγα μπήκε στο παιχνίδι νωθρά και με συνεχή λάθη η διαφορά στο 26΄ ήταν στους 21 πόντους υπέρ της Νάουσας. Από το 26΄ μέχρι και το 35΄ ο Μέγας με ένα επιμέρους 23-3 κατάφερε να επιστρέψει στο σκορ και να χάνει με μόλις έναν πόντο. Στο τελευταίο δεκάλεπτο και οι δύο ομάδες έβαλαν τα δυνατά τους για την νίκη που κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό και έτσι η ομάδα του Ζαφειράκη πήρε το ροζ φύλλο με σκορ 63-58.
Τα δεκάλεπτα:  20–18,  17–02, 15–18, 11–20.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΓΑΣ Μέγας  Αλέξανδρος Γιαννιτσών: (Προπονητής: Χ. Χαριτίδης): Βαιλειάδης Ι., Στόιτσης Κ., Αναστασιάδης Γ., Γραικός Γ., Βενιτσανόπουλος Α., Παπασταύρου Π., Στόιτσης Γ., Βαφειάδης Α., Μπατζάκης Γ., Μπάρπας Δ., Χατζηλαμπρινός Σ.
ΕΓΣ Ζαφειράκης Νάουσας: (Προπονητής :Α. Πουρλίδας): Δήμτσιος Α., Μπάμπος Ζ., Ράπτης Ν., Παυλίδης Η., Ζαχαριάδης Θ., Ζάφυρος Θ., Λίτος Κ., Μπόλιος Μ., Κελεμουρίδης Δ., Θωμαίδης Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: