Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016

Κάλεσμα της Επιτροπής Συντονισμού ενάντια στους Πλειστηριασμούς, σε ανοιχτή συνέλευση στα Γιαννιτσά

Με ανακοίνωση – κάλεσμα,  η Επιτροπή Συντονισμού ενάντια στους Πλειστηριασμούς, καλεί φορείς  και πολίτες σε ανοιχτή συνέλευση στα Γιαννιτσά στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου την Τετάρτη 9 Νοέμβρη στις 7:00 το βράδυ με σκοπό το συντονισμό δράσης για ανάλογες περιπτώσεις που αναμένεται να λάβουν χώρα στις δικαστικές αίθουσες της πόλης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
 Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ περνάει το ένα μνημονιακό μέτρο μετά το άλλο και ξεπουλάει ότι απέμεινε δημόσιο αγαθό (ΟΣΕ,ΔΕΗ,ΕΥΑΘ κλπ), στις δικαστικές αίθουσες όλης της χώρας έχει ξεκινήσει μια άνευ προηγουμένου επίθεση στην λαϊκή περιουσία ...
με εκατοντάδες πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας. 
Παρά την επικοινωνιακή προπαγάνδα περί βελτιώσεων ή δήθεν για μεγαλοοφειλέτες που χρωστάν  εκατομμύρια, η πραγματικότητα είναι πως επιχείρησαν να πάρουν ακόμη και το σπίτι ενός πολύτεκνου ΑΜΕΑ  με την συνδρομή των ΜΑΤ.
Επειδή αυτή η πραγματικότητα θα έρθει και στην πόλη μας, καλούμε όλους τους εργαζόμενους, ανέργους, νέους, συνταξιούχους και κάθε συλλογικότητα της πόλης σε μία πρώτη συνέλευση ώστε να συντονιστεί η δράση μας για να μην πραγματοποιηθεί ούτε ένας πλειστηριασμός αρπαγής της λαϊκής περιουσίας. 
Ομιλητές: Ηλίας Σμήλιος, μέλος συντονιστικού ενάντια στους πλειστηριασμούς Θεσσαλονίκης και Ζήσης Κλεισιάρης, δικηγόρος.
Καιρός, ο φόβος κι η "ντροπή" να δώσουν τη θέση τους στη δράση και τον αγώνα για ζωή κι αξιοπρέπεια.
Τετάρτη 9 Νοέμβρη 7:00 το βράδυ στην αίθουσα συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου Γιαννιτσών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: