Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

Λάμψη Χριστουγέννων στα Γιαννιτσά στην εκδήλωση της Παρασκευής

 -  Στήθηκε και το «Δέντρο Αγάπης» από τον Δικηγορικό Σύλλογο
Σε εορταστικό κλίμα και Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, στις 7.00 το απόγευμα, στην κατάμεστη από κόσμο πλατεία Γκόνου Γιώτα, στα Γιαννιτσά, η εκδήλωση για την φωταγώγηση του Δέντρου των Χριστουγέννων του δήμου Πέλλας αλλά και της πόλης των Γιαννιτσών, προσδίδοντάς της έτσι την γιορτινή λάμψη των Χριστουγέννων. Η εκδήλωση, την οποία κυριολεκτικά απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι, έγινε από τον δήμο Πέλλας, σε συνεργασία με την ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ασβεσταριωτών «Γκόνος Γιώτας».
Παράλληλα  ο Σύλλογος Αθλούμενων Δικηγόρων Γιαννιτσών ...
και φίλων "Δικαιόπολις", σε συνεργασία με το δήμο Πέλλας και τη ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. έστησαν  το «Δέντρο της Αγάπης» δίπλα ακριβώς στο Δέντρο των Χριστουγέννων, με κουτιά γάλα μακράς διάρκειας, για να προσφερθούν σε άπορες οικογένειες του δήμου.
Μετά το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και την φωταγώγηση της πόλης, παρουσιάστηκε επίσης παιδική παράσταση με το έργο «Το Μυστικό του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου».
Στη διοργάνωση συμμετείχαν:
Η Φιλαρμονική Δήμου Πέλλας, το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών, η Διασχολική Παιδική Χορωδία του 3ου- 6ου & 7ου Δημοτικού Σχολείου  Γιαννιτσών και το «Άρμα του Άι  Βασίλη», ο οποίος φωτογραφήθηκε και μοίρασε δωράκια στα παιδιά που με ανυπομονησία τον περίμεναν πάνω στο έλκυθρό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: