Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Στην 26η DETROP και στην 6η Διεθνή Έκθεση Οίνου συμμετέχει η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας

Στο ενιαίο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα συμμετέχει η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλα στη διάρκεια των εκθέσεων  26η DETROP Διεθνής Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Συσκευασίας, καθώς και στην 6η Διεθνή Έκθεση Οίνου.
Αμφότερες θα πραγματοποιηθούν το χρονικό διάστημα από 3 έως 6 Μαρτίου 2017, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Helexpo στη Θεσσαλονίκη.
Σκοπός της συμμετοχής είναι να γίνει η δικτύωση και γνωριμία των επαγγελματιών του κλάδου των τροφίμων και ποτών από την Ελλάδα ...
και το Διεθνή χώρο με τα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα τα οποία παράγονται από επιχειρήσεις της Πέλλας και της ευρύτερης περιοχής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η ευκαιρία να ενημερωθούν οι καταναλωτές για τα πιστοποιημένα προϊόντα του τόπου και να αναδειχθούν – προβληθούν -   προωθηθούν σε νέες αγορές του εσωτερικού και του εξωτερικού.

Στην Έκθεση θα υπάρχουν δύο μεγάλα θεματικά σαλόνια με σημαντικούς εκπροσώπους της Ελληνικής βιομηχανίας τροφίμων και ποτών που θα βρίσκονται στο επίκεντρο των δύο διοργανώσεων.

Το πρώτο σαλόνι θα εστιάσει στο Ελαιόλαδο και την Ελιά, τους θησαυρούς της ελληνικής γης και της μεσογειακής διατροφής, ενώ, το δεύτερο σαλόνι θα εστιάσει στα Αποστάγματα και τους «πρωταγωνιστές» τους, το ούζο και το τσίπουρο.

Η προβολή των προϊόντων της κάθε επιχείρησης θα γίνεται σε ξεχωριστό stand χώρο 6 τ.μ. με κόστος συμμετοχής ανάλογα με το είδος του περιπτέρου και τον εξοπλισμό αυτού.
Εκδηλώσεις προβολής θα πραγματοποιούνται σε όλα τα περίπτερα που συμμετέχει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή οργάνωση και συμμετοχή στη έκθεση, η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας καλεί τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να προβάλλουν τα προϊόντα τους να δηλώσουν συμμετοχή το συντομότερο δυνατό και όχι αργότερα από τις 10 Φεβρουαρίου 2017.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την οριζόμενη υπάλληλο της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Πέλλας Αικ. Καλαϊτζίδου στα τηλέφωνα 2381351398, 2381351212 & 6997026331.

Δεν υπάρχουν σχόλια: