Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Πρόσκληση σε συλλαλητήρια, στην Έδεσσα και στα Γιαννιτσά από το ΠΑΜΕ και την Ομάδα Γυναικών Γιαννιτσών

Το ΠΑΜΕ καλεί τις συνδικαλιστικές οργανώσεις για συνέχιση και κλιμάκωση του αγώνα απέναντι στην ενιαία επίθεση Κυβέρνησης - Κεφαλαίου - ΕΕ. με μαζική συμμετοχή των εργαζόμενων στα Συλλαλητήρια στις 7 Απρίλη σε όλη την Ελλάδα - μέρα συνεδρίασης του Γιούρογκρούπ. Στην Πέλλα οι συγκεντρώσεις θα γίνουν:  Στην Έδεσσα, “Μικροί Καταρράκτες” ( Πεζόδρομος ) στις  7:00  μ.μ.
Στα Γιαννιτσα, Πλατεία ΕΠΟΝ ( Πεζόδρομος ) στις 7:00 μ.μ.
    Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση  "Κόντρα στο κλίμα μοιρολατρίας και ηττοπάθειας, κόντρα στην απογοήτευση και τον συμβιβασμό, η πλούσια και πολύμορφη δράση των συνδικάτων, η συζήτηση, η ενημέρωση, ....
το αγωνιστικό παράδειγμα δίνουν ελπίδα και κουράγιο. Μαχητικοποιούν και κινητοποιούν δυνάμεις.
    Το ΠΑΜΕ καλεί τα συνδικάτα, τις Ομοσπονδίες, τα Εργατικά Κέντρα να απευθυνθούν στην εργατική τάξη με ακόμα μεγαλύτερη ορμή, μαχητικότητα και αποφασιστικότητα".
Συμμετοχή από την Ομάδα Γυναικών Γιαννιτσών
Η Ομάδα Γυναικών Γιαννιτσών, μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) καλεί όλες τις γυναίκες του καθημερινού μόχθου, να διαδηλώσουμε την Παρασκευή, 7 του Απρίλη, στο συλλαλητήριο που οργανώνει το ΠΑΜΕ στα Γιαννιτσά, την ίδια μέρα που συλλαλητήρια διοργανώνονται από το ΠΑΜΕ σε ολόκληρη τη χώρα. Αγωνιζόμαστε ενάντια στη νέα επίθεση που δέχονται τα όσα εργασιακά δικαιώματα μας έχουν μείνει, ενάντια στους αυτόματους «κόφτες» στους μισθούς και στις συντάξεις,  ενάντια στη νέα φοροεπιδρομή που ετοιμάζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: