Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

Ασημένιο μετάλλιο ο Βασίλης Τσαλικίδης στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας

Με ιδανικές καιρικές συνθήκες και πολύ μεγάλη συμμετοχή από όλες τις σχολικές ενότητες της χώρας, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 3 Απριλίου 2017, το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.
Στο εν λόγω πρωτάθλημα τον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών εκπροσώπησε ο Βασίλης Τσαλικίδης, μαθητής της τρίτης λυκείου του 1ου ΕΠΑΛ Γιαννιτσών και,παρόλο που το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Απριλίου συμμετείχε σε αλλεπάλληλους ....
αγώνες στα πλαίσια του 2ου Αγώνα Αξιολόγησης της ΕΚΟΦΝΣ, συνέχισε τις εξαιρετικές εμφανίσεις του και κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στο σκιφ μαθητών.
Στον 2ο Αγώνα Αξιολόγησης συμμετείχε και ο Κώστας Λεωνίδης στην κατηγορία Ανδρών ελαφρών βαρών και έχοντας αντιπάλους το βασικό κορμό της Εθνικής ομάδας, κατετάγη 3ος στον μικρό τελικό.
Το Τμήμα Κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών δέχεται νέους αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 12 ετών και άνω κάθε Τρίτη, Πέμπτη στις 16:00, και Σάββατο στις 11.00 στις εγκαταστάσεις του στον Λουδία. Πληροφορίες: Γεώργιος Μαξούρης 6971556518

Δεν υπάρχουν σχόλια: