Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Παρουσίαση του βιβλίου «Ο τρομοκράτης μέσα μου»

 Ο Φ.Σ. Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος» διοργανώνει εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Καρυοφυλλίδη «Ο τρομοκράτης μέσα μου».
Η παρουσίαση θα γίνει την Τετάρτη 24 Μαΐου 2017 και ώρα 19:30, στο Παρθεναγωγείο (Βαρόσι, Έδεσσα). Για το βιβλίο θα μιλήσει ο συγγραφέας Βασίλης Παπάς και θα διαβάσει αποσπάσματα ο Φώτης Γέσιος.
Βιογραφικό συγγραφέα
Γεννηµένος την 4η Ιουλίου, o Κώστας Καρυοφυλλίδης πιστεύει ότι ο Oliver Stone γύρισε την οµότιτλη ταινία για να τιµήσει τα…
κορυφαία κοσµοϊστορικά γεγονότα των τριών προηγούµενων αιώνων: τη γέννηση της «Μέκκας» του κινηµατογράφου, µε τη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ την 4η Ιουλίου 1776, το θάνατο του Charles Henri Sanson, του µεγαλύτερου δήµιου της Γαλλικής Δηµοκρατίας και προπάππου του δήµιου του δικού του τροµοκράτη, στις 4 Ιουλίου 1806 και τη γέννηση του ιδίου, στην Έδεσσα, την 4η Ιουλίου 1959! Αποφοίτησε το 1982 από τη Νοµική Σχολή του ΑΠΘ, µε πρότυπό του τον Al Pacino στην ταινία «Και Δικαιοσύνη για όλους» (“And justice for all”). Ειδικεύτηκε (1983-1985) στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο (LL.M) στο Universite Libre de Bruxelles (U.L.B). Είναι Δικηγόρος του Δικηγορικού Συλλόγου Έδεσσας από το 1986 και φοβάται ότι µετά από τριάντα χρόνια στα βήµατα του προτύπου του, πλησιάζει µαζί του στην «Ταπείνωση» (“The Humbling”).

Δεν υπάρχουν σχόλια: