Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Οι "Φίλοι του Νοσοκομείου Γιαννιτσών" ενμερώθηκαν για την πορεία εγκατάστασης Αξονικού Τομογράφου

Ο Σύλλογος φίλων Νοσοκομείου Γιαννιτσών σε πρόσφατη συνάντηση με τον διοικητή του νοσοκομείου πέλλας κ. Σμία ενημερώθηκε για την εξέλιξη της προμήθειας του αξονικού τομογράφου για το νοσοκομείο Γιαννιτσών με το πρόγραμμα Interreg.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση δόθηκε η διαβεβαίωση οτι το νοσοκομείο θα έχει στη διάρκεια του τρέχοντος έτους αξονικό τομογράφο.
Ωστόσο τα μέλη του Συλλόγου όπως δηλώνουν δεν εφησυχάζουν "διότι υπάρχουν πολλές κωλυσιεργίες,πολλές ανησυχίες".  Επίσης επισημαίνουν για μια ακόμη φορά, ότι ...
το νοσοκομείο καλύπτει τις ανάγκες μεγάλης περιφέρειας και επιπλέον δέχεται ασθενείς από τις γύρω περιοχές, ωστόσο εδώ και 4 χρόνια είναι χωρίς τον τόσο απαραίτητο αξονικό τομογράφο. Το γεγονός αυτό το χαρακτηρίζουν "απαράδεκτο και καταφικαστέο"
Με την ευκαιρία της συνάντησης με τον διοκητή του Νοσοκομείου τα μέλη του Συλλόγου παρέδωσαν ένα τροχήλατο αμαξίδιο μεταφοράς ασθενών,  προσφορά της κας Λυσίτσα, υπεύθυνη του καταστήματος ορθοπεδικών ειδών την οποία και ευχαριστούν δημόσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: