Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Εξιχνιάσθηκε κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού από πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Πέλλα

Ταυτοποιήθηκε ένας 22χρονος που κατηγορείται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής
Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών Πέλλας, οδήγησε στην εξιχνίαση κλοπής μεγάλου χρηματικού ποσού από πρακτορείο σε περιοχή της Πέλλας.
Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ένας 22χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Ειδικότερα, από την αναλυτική έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι ο 22χρονος μαζί με συνεργούς του, τον Ιούνιο του 2016, παραβίασαν τα ξημερώματα ένα κατάστημα-πρακτορείο σε περιοχή της Πέλλας και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του ένα χρηματοκιβώτιο, που περιείχε το χρηματικό ποσό των .....
34.000 ευρώ και λαχεία συνολικής αξίας 55.000 ευρώ.
Για την τέλεση της κλοπής διαπιστώθηκε ότι οι προαναφερόμενοι, χρησιμοποίησαν ένα φορτηγό που αφαίρεσαν το ίδιο βράδυ της κλοπής του χρηματοκιβωτίου και ένα αυτοκίνητο που είχαν αφαιρέσει προγενέστερα, από περιοχές της Πέλλας.
Τα δύο κλεμμένα οχήματα εντοπίσθηκαν από τους αστυνομικούς σε αρδευτικό κανάλι όπου τα είχαν εγκαταλείψει, προκειμένου να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.
Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να διαπιστωθεί η εμπλοκή και άλλων συνεργών του 22χρονου, καθώς και η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Η δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, που σχηματίσθηκε σε βάρος του 22χρονου, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: