Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Θερινή Κινηματογραφική Λέσχη Έδεσσας. Προβολή της ταινίας «Match Point» του Γούντι Άλεν

Ο Φ.Σ. Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος» (Κινηματογραφική Λέσχη), με την υποστήριξη της  ΔΗ.ΚΕ.ΔΕ., την Δευτέρα  10 και την Τρίτη 11  Ιουλίου   2017 και ώρα 21:15, στον χώρο του θερινού σινεμά (περιοχή Μύλοι, πάρκο Καταρρακτών) του δήμου Έδεσσας θα προβάλλει την ταινία: Match Point (2005)
Σκηνοθεσία: Γούντι Άλεν. Ηθοποιοί: Τζοναθαν Ρις Μάγιερς, Σκάρλετ Γιόχανσον, Έμιλι Μόρτιμερ, Μπράιαν Κοξ. Διάρκεια: 124 λεπτά. Είδος ταινίας: Δραματικό Θρίλερ
Λίγα λόγια για την ταινία
Ένας νεαρός δάσκαλος του τένις, πιάνει φιλίες με ...
κάποιον μαθητή του, ο οποίος ανήκει σε μια πλούσια οικογένεια. Η άνοδός του στον λεγόμενο καλό κόσμο είναι αστραπιαία, αλλά ο χαρακτήρας του θα τον μπλέξει σε ερωτική σχέση με δύο γυναίκες. Η μία είναι η αδερφή του φίλου του, την οποία παντρεύεται, ενώ η άλλη είναι η αρραβωνιαστικιά του φίλου του. Όπως όμως σε όλα τα παιχνίδια, πρέπει να υπάρξει μόνο ένας νικητής. Ο ήρωας της ωριμότερης ταινίας του Woody Allen από την εποχή του «Διαλύοντας τον Χάρι» είναι ένας loser Ντόριαν Γκρέι, βγαλμένος θαρρείς από βικτοριανό μυθιστόρημα. Η ανέλιξή του στη λονδρέζικη κοινωνία μοιάζει με έναν αγώνα τένις, όπου όλες οι αμφίρροπες μπαλιές αποβαίνουν υπέρ του στο παιχνίδι της αποπλάνησης και της επαγγελματικής καταξίωσης. Στα χέρια του η μεγαλοαστική οικογένεια και η πλούσια κληρονόμος, η… αξιοζήλευτη θέση στελέχους αλλά και η αμαρτωλά όμορφη πρώην σύζυγος του κουνιάδου του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: