Σάββατο, 19 Αυγούστου 2017

Προκήρυξη εκλογών στο Σύλλογο Ποντίων Χρύσας Τσάκων κ.Ροδωνιάς "Ο Πόντος"

Το απερχόμενο Δ.Σ. του Συλλόγου Ποντίων Χρύσας Τσάκων κ.Ροδωνιάς  «Ο ΠΟΝΤΟΣ»  ανακοινώνει, ότι τη Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου  2017  στις 11.00  θα πραγματοποιηθεί  Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση με σκοπό τον απολογισμό πεπραγμένων  και  διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέων μελών στα όργανα του Συλλόγου. Η Γ. Σ. θα εκλέξει εφορευτική επιτροπή που θα διενεργήσει τις εκλογές και σε αυτή θα υποβληθούν οι υποψηφιότητες. Η εκλογική διαδικασία θα διαρκέσει έως τις 6 το απόγευμα και θα πραγματοποιηθεί  στην αίθουσα του συλλόγου.
Το απερχόμενο Δ. Σ. επιθυμεί την εκδήλωση πολλών υποψηφιοτήτων έτσι ώστε ...
να πλαισιωθεί το ΝΕΟ Δ.Σ. με νέα μέλη.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση "Το επίπεδο που λειτουργεί πλέον ο Σύλλογος είναι υψηλό. Η συμμετοχή των μελών και κατοίκων με νέες ιδέες και όρεξη για δουλειά είναι η προϋπόθεση για να διατηρηθεί  το επίπεδο αυτό. Με την συνεχή στήριξη μελών και φίλων, ο Συλλογος Ποντίων Χρύσας Τσάκων κ.Ροδωνιάς  «Ο ΠΟΝΤΟΣ»   θα είναι σε θέση να διευρύνει τις δραστηριότητές του και να συνεχίσει το έργο του.
Τα μέλη του απερχόμενου Δ. Σ. απευθυνόμενα σε όλους τους κατοίκους , τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας, θέλουν να σας απευθύνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ."

Δεν υπάρχουν σχόλια: