Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Περιοδεία κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στην Πέλλας

Ολοκληρώθηκε η περιοδεία του κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Πέλλας, με αφορμή τη λειτουργία της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Με σύνθημα «Οι έλληνες αξίζουμε καλύτερα»  το κλιμάκιο επισκέφτηκε τον Αγροτικό Σύλλογο Πέλλας στα γραφεία του Συλλόγου στα Γιαννιτσά και είχε μακρά συνομιλία με τον Πρόεδρο, τον Διευθυντή και το ΔΣ, τον Σύνδεσμο Εκπροσώπησης Αγροτικών Συνεταιρισμών Πέλλας (ΣΕΑΣ) στα Καλύβια όπου εκπροσωπήθηκε και ο ΑΣΚ Φλαμουριάς τον Αγροτικό Σύλλογο Σκύδρας στο Ξενοδοχείο ΗΡΩ στην Σκύδρα, τα Σύγχρονα Ψυγεία – Διαλογητήρια Βλαδίκας στην Έδεσσα, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Άγρα στο χωρίο Άγρας στην Έδεσσα. Στην συνέχεια το κλιμάκιο ....
επισκέφθηκε τις τουριστικές εγκαταστάσεις στα Ιαματικά Λουτρά στο χωρίο Λουτράκι (Πόζαρ) στην Αριδαία ενώ συνέντευξη τύπου δόθηκε στα ΜΜΕ του νομού στο πρώην δημαρχείο Κρύας Βρύσης με παρουσία δημοσιογράφων του Ηλεκτρονικού και Έντυπου Τύπου. Τέλος η περιοδεία έκλεισε με Πολιτική Εκδήλωση – Ομιλία στο Πνευματικό Κέντρο Κρύας Βρύσης.
Επικεφαλής του κλιμακίου ήταν η Φωτεινή Αραμπατζή, βουλευτής Σερρών και Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο Σίμος Κεδίκογλου, βουλευτής Ευβοίας και Αν. Τομεάρχης Εξωτερικών, ο Γεώργιος Στύλιος, βουλευτής Άρτας και Αν. Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο πρόεδρος Αγροτικών Συλλόγων Ημαθίας και Σύμβουλος Αγροτικών Θεμάτων της ΝΔ, Χρήστος Γιαννακάκης καθώς και τοπικοί παράγοντες του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: