Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018

Αναγγελία στάσης εργασίας, από την Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Νομαρχιακό Τμήμα Πέλλας

Με ανακοίνωσή της η Εκτελεστική Γραμματεία της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Νομαρχιακό Τμήμα Πέλλας, αναγγέλει στάση εργασίας τη Δευτέρα 15 Γενάρη και καλεί τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στις αντλιστοιχες συγκεντρώσεις στα συλλαλητήρια κατά της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
Ενώ η  Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ και ο ίδιος ο πρωθυπουργός διατυμπανίζουν σε  κάθε ευκαιρία τη δήθεν «καθαρή» έξοδό μας από τα μνημόνια τον Αύγουστο του 2018, την προσεχή Δευτέρα 15 του Γενάρη  φέρνουν στη Βουλή για ψήφιση το πολυνομοσχέδιο που περιλαμβάνει τα 70 προαπαιτούμενα της 3ης αξιολόγησης, ....
μεταξύ των οποίων ο περιορισμός του δικαιώματος στην απεργία με την εισαγωγή που 50%+1, οι πλειστηριασμοί για χρέη προς το Δημόσιο από 500 ευρώ και πάνω, το υποχρεωτικό 30ωρο στην εκπαίδευση και οι συγχωνεύσεις σχολείων, η επανεξέταση των ανθυγιεινών επαγγελμάτων στο Δημόσιο με στόχο τον περιορισμό των δικαιούχων κατά 70.000 κλπ.
Για το λόγο αυτό η Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ έχει κηρύξει Στάση Εργασίας σε όλο το Δημόσιο τη Δευτέρα, 15 του Γενάρη 2018, από τις 12:00 έως τη λήξη του ωραρίου.
Η Ε.Γ. του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ ΠΕΛΛΑΣ καλεί τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να πάρουν μαζικά μέρος στις συγκεντρώσεις και στα συλλαλητήρια που θα διοργανωθούν Δευτέρα 15 του Γενάρη  σε όλη τη χώρα, με αιτήματα:
Κάτω τα χέρια από το δικαίωμα στην απεργία
Να μην ψηφιστούν τα προαπαιτούμενα της 3ης αξιολόγησης

Δεν υπάρχουν σχόλια: