Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Νέα της Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών

- Ετήσιος χορός
Με ανακοίνωσή της η  διοίκηση της Ομάδας Μαραθωνίου Γιαννιτσών Ο.Μ.Γ.  κάνει γνωστό ότι ο καθιερωμένος ετήσιος χορός  θα πραγματοποιηθεί  στις 14 Ιανουαρίου το μεσημέρι στο κέντρο διασκέδασης "Ονείρων Ζεύξη". Με την ίδια ανακοίνωση καλεί  όλους φίλους και μέλη, να συμμετέχουν στην εκδήλωση και με την παρουσία τους να τιμήσουν  τους δρομείς της ομάδας για τη χρονιά που πέρασε ενώ θα κληρωθούν και δώρα.
Το μενού περιλαμβάνει πλήρες γεύμα με δικαίωμα επιλογής σε κρεατικά, κρασί και ποτά απεριόριστα καθώς και ζωντανή μουσική. Η τιμή είναι 15€ για τους ενήλικες και 7€ για τα παιδιά.
 - Γενική συνέλευση - εκλογές
   Σύμφωνα με το καταστατικό της Ο.Μ.Γ., καλούνται τα μέλη και οι φίλοι της Ομάδας ....
Μαραθωνίου Γιαννιτσών, στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του συλλόγου, που θα πραγματοποιηθεί, στις 21 Ιανουαρίου 2018, ημέρα Κυριακή, από ώρα 11.00 πρωινή έως και 14.00 μ.μ. στην «αίθουσα υπολογιστών» του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών, με θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Οικονομικός απολογισμός - Πεπραγμένα
2. Εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου,
3. Εκλογές για την ανάδειξη Τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής,
4. Εκλογές για την ανάδειξη  Εξελεγκτικής Επιτροπής, και
5. Προγραμματισμός δράσης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

  Όποιοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, να το δηλώσουν στον Γενικό Γραμματέα της ομάδας κ. Χρυσοστομάκη Γεώργιο ( 6984721883 ), με καταληκτική ημερομηνία την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια: