Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Εκδήλωση στην Αριδαία για τις Μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Αύριο Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018 και ώρα 18:30 στο αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Αλμωπίας (Πλατεία Αγγελή Γάτσου), στην Αριδαία θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση της Δράσης του ΕΠΑνΕΚ «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων».
Η αίθουσα είναι προσβάσιμη σε άτομα με αναπηρία (πληροφορίες για συμμετοχή ΑμεΑ και γενικότερα για την εκδήλωση στα τηλ.: 2310-480.0000 και 23810-26735). 
Η Δράση του ΕΠΑνΕΚ «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» στοχεύει στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στον Τομέα του Τουρισμού, μέσω της δημιουργίας ...
νέων μικρών, μικρών και μεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων. Δικαιούχοι της Δράσης είναι Πολύ Μικρές, Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις που θα δραστηριοποιηθούν στον τομέα του Τουρισμού και ανήκουν στις παρακάτω κατηγορίες:
Η εκδήλωση διοργανώνεται από η ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, Εταίρος του  Ε.Φ.Ε.Π.Α.Ε. με γεωγραφική και επιχειρησιακή ευθύνη στις Περιφέρειες της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: