Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Συναντήσεις με φορείς της Πέλλας ενόψει του Αναπτυξιακού Συνεδρίου Κ. Μακεδονίας

 Ολοκληρώθηκαν οι προσυνεδριακές συσκέψεις των συνεργατών του υπεύθυνου για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου υπουργού, Χριστόφορου Βερναρδάκη με φορείς του νομού μας.
Την Κυριακή 11 Μαρτίου στο Εργατικό Κέντρο Γιαννιτσών,
και τη Δευτέρα 12 Μαρτίου2018 στο Πολιτιστικό Κέντρο τηςΈδεσσας 62 φορείς του Ν.Πέλλας, διά των εκπροσώπων τους, διατύπωσαν τις προτάσεις τους, τις επισημάνσεις τους, τις παρατηρήσεις τους και τα αιτήματά τους και κατέθεσαν υπομνήματα τους, προς επεξεργασία από τα αρμόδια Υπουργεία.
Ο σκοπός αυτών των συσκέψεων είναι να προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο της Κεντρικής Μακεδονίας, ...
που θα πραγματοποιηθεί το τριήμετο από τις 26 έως 28 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια και το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας "Ζητούμενο για την Κυβέρνηση και το Κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ ειναι να πραγματοποιηθεί όχι μια φιέστα αλλά ένα Συνέδριο που θα οδηγήσει σε πραγματική ανάπτυξη και θα δώσει την ευκαιρία να γίνουν βήματα επίλυσης προβλημάτων που εμποδίζουν την ανάπτυξη και την πρόοδο της Κεντρικής Μακεδονίας συνολικά και του κάθε Νομού της ξεχωριστά.
Από τις προσυνεδριακές συσκέψεις στο Νομό μας  μείζον πρόβλημα αναδείχθηκε η απομόνωσή του, λόγω του οδικού και σιδηροδρομικού δικτύου του, που  καταδικάζει εκ προοιμίου κάθε προσπάθεια παραγωγικής, τουριστικής, πολιτιστικής ανάπτυξης της περιοχής μας." 

Δεν υπάρχουν σχόλια: