Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Συνάντηση Συντονιστικής ΑΝΕΛ Νομού Πέλλας με τον αντιπρόεδρο του κόμματος

  Την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε συνάντηση των στελεχών της συντονιστικής επιτροπής Ανεξάρτητων Ελλήνων Ν.Πελλας με τον Αντιπρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Σγουριδη Παναγιώτη στα γραφεία του κόμματος στα Γιαννιτσά.
  Σκοπός της επίσκεψης του κ. Σγουριδη ήταν η ενημέρωση του για τα προβλήματα του Νομού καθώς και οι προτάσεις της Συντονιστικής για το Νόμο Πέλλας ενόψει του Περιφερειακού  Συνεδρίου Παραγωγικής  Ανασυγκρότησης
  Ο κ. Σγουριδης ενημέρωσε αναλυτικά τα στελέχη των ΑΝΕΛ για την κατάσταση στην όποια ευρίσκεται αυτή τη στιγμή η χώρα ...
καθώς και για τα μεγάλα ζητήματα τα οποία καλείται να επιλύσει αυτή η κυβέρνηση.
  Στάθηκε δε ιδιαίτερα στις τουρκικές προκλήσεις και δήλωσε ότι δεν πρέπει να μας παρασύρει η Τουρκία και να παίξουμε το παιχνίδι της,αλλα και στο ζήτημα της Μακεδονίας μας δήλωσε πως η στάση των ΑΝΕΛ είναι αμετακίνητη και δεν πρόκειται να δεχτούν με κανέναν τρόπο τον  όρο Μακεδονία και κανένα παράγωγο  για την ονομασία των Σκοπιων.
  Τα στελέχη της Συντονιστικής κατέθεσαν τις εξής προτάσεις για το Νομό Πέλλας και ζήτησαν απ τον Αντιπρόεδρο των ΑΝΕΛ να τις προτείνει στο Περιφερειακό Συνέδριο  Παραγωγικής Ανασυγκρότησης γιατί ο νομός μας είναι ένας από τους πλέον αδικημένους νομούς της Ελλάδας ο όποιος έχει τρομακτικές δυνατότητες ανάπτυξης εφόσον το κράτος μεριμνήσει για τις κατάλληλες υποδομες.
  Οι προτάσεις είναι :
-       Επιβάλλεται να έρθει άμεσα το φυσικό αέριο στο νομό.
-        Να τελειώσει επιτέλους ο δρόμος που ενώνει Θεσσαλονίκη – Γιαννιτσά - Έδεσσα.
-        Δημιουργία σιδηροδρομικής γραμμής Θεσσαλονίκη – Γιαννιτσά – Έδεσσα - Αριδαία.
-        Ηλεκτρονικό δημοπρατήριο αγροτικών προϊόντων στο νομό.
-        Τεκμαρτός προσδιορισμός μικρού τζίρου για τα αγροτικά εισοδήματα.
-       Χαμηλότεροι φορολογικοί συντελεστές για όλα τα επαγγελματα,πιο χαμηλά δε για τους αγρότες και ειδικά πολύ χαμηλότεροι συντελεστές στους οργανωμένους συνεταιρισμένους αγρότες.
-       Να ξεκινήσει ο θεσμός του αγροτοενσημου.
-       Επενδύσεις στον τουρισμό. Επιβάλλεται να υπάρχει μεγαλύτερη προβολή των αρχαίων μνημείων του νομού καθώς και των άλλων τουριστικών θέρετρων [Λουτρά Ποζαρ, Καιμακτσαλαν] καθώς και επενδύσεις σε τουριστικές υποδομές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: