Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Είδες η ΔΕΗ!!! Κατέβασαν ρολά τα Γραφεία εξυπηρέτησης κοινού και το Ταμείο στα Γιαννιτσά

  Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους καταναλωτές της ΔΕΗ, που μετά τις Αργίες της εορτής του Πάσχα πήγαν στα Γραφεία της ΔΕΗ στα Γιαννιτσά για να πληρώσουν λογαριασμούς, η να κάνουν διακανονισμό της οφειλής τους, η οποιαδήποτε άλλη σχετική τακτοποίηση με την παροχή τους. Στο τζάμι των γραφείων της Επιχείρησης υπήρχε μια ανακοίνωση που τους πληροφορούσε  ότι  η λειτουργία του Καταστήματος αναστέλλεται προσωρινά χωρίς να προσδιορίζει την ημερομηνία επαναλειτουργίας του. Μάλιστα προτρέπει τους καταναλωτές να εξοφλούν τους λογαριασμούς είτε στις Τράπεζες είτε σε καταστήματα που είναι συμβεβλημένα για την είσπραξη λογαριασμών με το σχετικό επιπλέον κόστος (συνήθως 1 ευρώ).
Για όσους δε, έχουν θέματα διακανονισμού τους παραπέμπει ...
στον τετραψήφιο αριθμό 11770.
Θα περίμενε κανείς από μια σοβαρή Επιχείρηση να ενημερώσει λεπτομερώς για την αιτία της διακοπής έστω και προσωρινής,  αλλά και την ακριβή ημερομηνία επαναλειτουργίας του Καταστήματος των Γιαννιτσών.
Και επειδή υπάρχει από την τοπική κοιννωία έντονη οργή για το κλείσιμο αλλά και  δυσπιστία για την επαναλειτουργία του, καλό θα είναι οι Δημοτική Αρχή και οι Φορείς της πόλης και του δήμου Πέλλας να απαιτήσουν εξηγήσεις και πειστικές απαντήσεις για την συγκεκριμένη απόφαση της ΔΕΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: