Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

«ΚΓ΄ ΑΓΑΘΟΒΟΥΛΕΙΑ 2018» Εκδηλώσεις Αθλητισμού και Πολιτισμού

  Το ΑΓΑΘΟΒΟΥΛΕΙΟ 3ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών, συνεχίζοντας την μακρόχρονη παράδοση προς τιμήν του ευεργέτη του σχολείου Αρχιμανδρίτη Γρηγ. Αγαθόβουλου, διοργανώνει και εφέτος τριήμερες εκδηλώσεις Αθλητισμού & Πολιτισμού στις 4, 5  και 6 Μαΐου 2018, με τίτλο «ΚΓ΄ΑΓΑΘΟΒΟΥΛΕΙΑ 2018»
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων θα φιλοξενηθεί για 16η χρονιά πολυμελής αποστολή μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών από το Σχολείο Δροσιάς Λάρνακας Κύπρου με το οποίο υπάρχουν δεσμοί αδελφοποίησης.
Οι φετινές εκδηλώσεις αθλητισμού των «Αγαθοβουλείων», ξεκίνησαν το πρωί στο ...
Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών σήμερα Παρασκευή 4 Μαΐου, με τους αγώνες στίβου που διοργανώνονται υπό την αιγίδα του δήμου Πέλλας, της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπ/σης Πέλλας καθώς και του ΟΕΣΑΔ, ενώ σε αυτές θα πάρουν μέρους μαθητές και μαθήτριες των τριών τελευταίων τάξεων όλων των Δημοτικών Σχολείων του δήμου Πέλλας καθώς και αθλητές του Δημοτικού σχολείου Δροσιάς Λάρνακας.
Σήμερα το απόγευμα στον αύλειο χώρο του  Σχολείου, θα πραγματοποιηθεί η   Μουσικοχορευτική Εκδήλωση «Θα βρεθούμε ξανά», με χορούς και τραγούδια από μαθητές των αδελφοποιημένων σχολείων ενώ θα συμμετάσχει και το τμήμα παραδοσιακής μουσικής του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών με τον καθηγητή τους κ. Αλέξη Στεφανίδη.
Με ανακοίνωσή της η Διεύθυνση του σχολείου ευχαριστεί θερμά όλους και όλες  των οποίων η συμβολή είναι καθοριστική για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: