Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018

Ανοιχτή Ενημερωτική Εκδήλωση για θέματα του τ. ΟΕΚ

  Την Τέταρτη 16 Μαΐου 2018 και ώρα 18:00  θα πραγματοποιηθεί Ανοιχτή Ενημερωτική Εκδήλωση στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Πέλλας, στα Γιαννιτσά, με την παρουσία του Mάριου Μουζάλα αρχιτέκτονα μηχανικού, σύμβουλου  του Γεν. Γραμ. του Υπουργείου Εργασίας, αρμόδιο για τα θέματα του τ. ΟΕΚ .  Σκοπός της Επίσκεψης του κ. Μουζάλα  είναι  να  ενημερώσει αλλά και να ενημερωθεί από τους  οικιστές και  δανειολήπτες του τ. Οργανισμού σε θέματα που αφορούν  σχετικές με τον οργανισμό υποθέσεις τους.
Ο κ. Μουζάλας θα ενημερώσει αναλυτικά ....
τους δανειολήπτες οι οποίοι έχουν λάβει δάνεια εξ ιδίων κεφαλαίων του ΟΕΚ για τις τρέχουσες ευνοϊκές ρυθμίσεις που  αφορούν διευκολύνσεις αποπληρωμής, όρους ταχύτερης εξόφλησης, ειδικά μέτρα για τις ευάλωτες ομάδες (άνεργοι κλπ ).
 Στην περιοχή μας τεράστιο ζήτημα αποτελεί η ολοκλήρωση και παράδοση στους δικαιούχους των εργατικών κατοικιών του οικισμού Γιαννιτσά ΙΙΙ στο Αρχοντικό. Έργο που δημοπρατήθηκε  το 2003 είχε όρο παράδοσης το 2007, οπότε έγιναν και οι κληρώσεις στους δικαιούχους, όμως ακόμα οι κατοικίες δεν έχουν παραδοθεί, με αποτέλεσμα το έργο μέρα με την μέρα να απαξιώνεται, ενώ θα μπορούσε να ολοκληρωθεί και να παραδοθούν οι κατοικίες στους δικαιούχους, για να καλύψουν τις  στεγαστικές τους ανάγκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: