Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018

Σημαντικές παραστάσεις και συναυλίες στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών 

Πολύ σημαντικές παραστάσεις και συναυλίες θα φιλοξενηθούν και φέτος το καλοκαίρι από τον Δήμο Πέλλας και την ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018».
Στις καλοκαιρινές εκδηλώσεις, μεταξύ άλλων, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει:
- Παρασκευή 22 Ιουνίου: Την πασίγνωστη παράσταση «Μπαμπά μην Ξαναπεθάνεις Παρασκευή…» του Αλέξανδρου Ρήγα, που μονοπωλεί για πολλά χρόνια το θεατρικό ενδιαφέρον της χώρας. Παίζουν:....
Γιώργος Γιαννόπουλος,  Ευαγγελία Μουμούρη, Σπύρος Μποφίλιος, Φωτεινή Ντεμίρη, Μάνος Πίντζης, Πρόδρομος Τοσουνίδης, Ευτυχία Φαναριώτη, Παρθένα Χοροζίδου, Κωνσταντία Χριστοφορίδου.
- Τρίτη 26 Ιουνίου: Την παράσταση από το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών «ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ». Πρόκειται για μια κωμωδία γεμάτη Γέλιο, Πάθος για τη Ζωή,  τον Έρωτα & την Αγάπη για την Ελλάδα! Πρωταγωνιστούν: Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Μπέσσυ Μάλφα, Τάσος Κονταράτος και Πηνελόπη Πλάκα.
- Παρασκευή 29 Ιουνίου: Παιδική Θεατρική Παράσταση «O Θησαυρός των Στρούμφ».
- Δευτέρα 2 Ιουλίου: Την μουσικοχορευτική παράσταση MAMMA MIA πώς ν’ αντισταθώ… ΞΑΝΑ!», με την Δέσποινα Βανδή. Πρωταγωνιστούν: Άκης Σακελλαρίου, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Αργύρης Αγγέλου, Μπέττυ Μαγγίρα, Μαριέλλα Σαββίδου, Εύα Τσάχρα και ο Άρης Μακρής.
- Τετάρτη 4 Ιουλίου: Μεγάλη συναυλία με τον Στέλιο Ρόκκο.
- Παρασκευή 6 Ιουλίου: Παιδική Θεατρική Παράσταση από το Μικρό Θέατρο Λάρισας με το έργο «Ο Λύκος και τα 7 Κατσικάκια».
- Τετάρτη 11 Ιουλίου: Θέατρο  Σκιών με την παράσταση «O Καραγκιόζης και ο τρομερός Πειρατής».
- Δευτέρα 16 Ιουλίου: Show illusionist Sankara … Ο γνωστός σε όλους Sankara, αποδεικνύει κάθε φορά πως μπορεί να αγγίξει το …αόρατο, να «δει» την σκέψη σας, να «αφουγκραστεί» το μυστικό σας.
- Τετάρτη 18 Ιουλίου: Συναυλία με την μοναδική Ελεονώρα Ζουγανέλη.
- Παρασκευή 20 Ιουλίου: Την παράσταση «Αντιγόνη» του Σοφοκλή, σε σκηνοθεσία: Αιμίλιου Χειλάκη - Μανώλη Δούνια. Πρωταγωνιστούν:
Αθηνά Μαξίμου, Αιμίλιος Χειλάκης και Μιχάλης Σαράντης.
- Τετάρτη 8 Αυγούστου: Θεατρική Παράσταση από τον Πολιτιστικό Θεατρικό Σύλλογο Αλμωπίας «ΕΚΦΡΑΣΗ», με το έργο: «Μια τρελή... τρελή σαραντάρα», των Αλέκου Σακελλάριου - Χρήστου Γιαννακόπουλου, σε σκηνοθεσία Σταύρου Καραγεωργιάδη.
-  Παρασκευή 24 Αυγούστου: Συναυλία των αδελφών Τσαχουρίδη.
- Σάββατο 25 Αυγούστου: Παιδική Θεατρική Παράσταση με το έργο «ΧΕΝΣΕΛ ΚΑΙ ΓΚΡΕΤΕΛ» βασισμένο στο ομώνυμο παραμύθι των αδελφών Γκριμ, (διασκευασμένο σε ένα τρυφερό παραμύθι). ΚΕΙΜΕΝΟ-ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κάρμεν Ρουγγέρη.
- Τρίτη 28 Αυγούστου: Το Θεσσαλικό Θέατρο το οποίο παρουσιάζει την παράσταση με το έργο «Από Το Γάμο… Στο Διαζύγιο!». Κωμωδία  του Ζωρζ Φευντώ, σε σκηνοθεσία Ρουμπίνης Μοσχοχωρίτη. Πρωταγωνιστούν: Κώστας  Αποστολάκης, Ευγενία Δημητροπούλου, Κωνσταντίνος  Γιαννακόπουλος. Μαζί τους οι Ειρήνη Κουτρουμάνου και Δημήτρης Τσίκουρας.

Για πληροφορίες σχετικά με τις παραστάσεις, τιμές εισιτηρίων, αλλά και για όλες τις εκδηλώσεις του καλοκαιριού, μπορείτε να ενημερώνεστε εργάσιμες ημέρες και ώρες από το 2382084381 (κ. Βάσω Πασσαλή).

Δεν υπάρχουν σχόλια: