Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Ανακοίνωση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Πέλλας

 Μετά την συγκρότηση  σε σώμα του Νέας Διοίκησης  της Δημοτικής Τοπικής  Οργάνωσης  της Νέας Δημοκρατίας του Δήμου Πέλλας συνεδρίασαν για πρώτη φορά τα μέλη  της  υπό την προεδρία του Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Λύσανδρου Αμιτζόγλου  την Δευτέρα  στις 11  Ιουνίου  Στην συνεδρίαση   μετά  από ενημέρωση  του προέδρου για τα τρέχοντα πολιτικά  ζητήματα  συζητήθηκε ο προγραμματισμός  των δράσεων  για το τρέχον διάστημα    που θα έχουν να κάνουν  με παρεμβάσεις σε τοπικό επίπεδο  της οικονομίας και της υγείας κυρίως.
 Κλιμάκιο  της  ΔΗΜ.Τ.Ο. Πέλλας   με επικεφαλής ...
τον πρόεδρο παραβρέθηκε  την Τετάρτη 13 Μαϊου στην εκδήλωση που διοργάνωσε  ο Σύλλογος  των εργαζομένων της Νοσηλευτικής  Μονάδας Γιαννιτσών   και ενημερώθηκαν τα μέλη  για τα προβλήματα  που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, τραγικές ελλείψεις  σε έμψυχο υλικό, μηχανήματα  και αναλώσιμα  που οδηγούν καθημερινά  το επίπεδο  των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας με αποκλειστική  ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας σε υποβάθμιση  σε τριτοκοσμικό επίπεδο.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «…Η Νέα Δημοκρατία  ήταν ο μοναδικός κομματικός φορέας που παραβρέθηκε στην εκδήλωση αυτή.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: