Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Συνεχίζουμε την απεργία – αποχή από την αξιολόγηση

Ανακοίνωση του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Πέλλας
  Το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., στη συνεδρίασή του στις 14 Μαΐου 2018, ομόφωνα αποφάσισε τη συνέχιση της απεργίας – αποχής από όλες τις διαδικασίες αξιολόγησης και στον β΄ κύκλο αξιολόγησης (ηλεκτρονική αξιολόγηση), αφού η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, δεν απάντησε, επί της ουσίας, σε καμιά από τις θέσεις που η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. κατέθεσε με τα υπομνήματά της.
Στο πλαίσιο της παραπάνω απόφασης η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εξέδωσε και απέστειλε στις 17 Μαΐου 2018 προς Υπουργεία, Περιφέρειες, Αποκεντρωμένες ...
Διοικήσεις, ΚΕΔΕ κλπ ΕΞΩΔΙΚΟ για την προκήρυξη «απεργίας-αποχής από κάθε διαδικασία ή ενέργεια, που συνδέεται με την διαδικασία αξιολογήσεως, παρέχοντας με τον τρόπο αυτό πλήρη κάλυψη στο σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων και εργαζομένων ιδιωτικού δικαίου». Το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης με την υπ’ αριθ. ΔΑΠΔΕΠ/Φ.2 /35/οικ.18485/24-5-2018 Απόφασή του (ΦΕΚ Β’ 1882) και την σχετική του εγκύκλιο θέτει νέες προθεσμίες για την διενέργεια της ηλεκτρονικής, πλέον, αξιολόγησης, έτους 2017.

Ύστερα από τα παραπάνω, το ΝΤ ΑΔΕΔΥ Πέλλας καλεί:
Α. Όλους τους συναδέλφους :
• Να καταθέσουν στα Σωματεία τους τις δηλώσεις συμμετοχής τους στην απεργία – αποχή.
• Να συνεχίσουν με μεγαλύτερη ένταση την συμμετοχή τους στην Απεργία – Αποχή από την αξιολόγηση. Να μην βάλει κανείς πάνω από τα συμφέροντα των συναδέλφων και του συνδικαλιστικού κινήματος προσωπικές του επιδιώξεις και φιλοδοξίες.

Β. Όλους τους προϊσταμένους να σταθούν στο πλευρό των συναδέλφων,  να μην δεχτούν να αποτελέσουν απεργοσπαστικό μηχανισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: