Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2018

Έξι μετάλλια ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών στα ¨Δανιόλεια 2018¨

 Το Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου, διοργανώθηκαν από τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης οι κωπηλατικοί αγώνες «Δανιόλεια 2018», προς τιμήν του Πλωτάρχη του Πολεμικού Ναυτικού Αντωνίου Δανιόλου. Στους αγώνες πήραν μέρος 9 Ναυτικοί όμιλοι από Θεσσαλονίκη, Γιαννιτσά, Κατερίνη, Σέρρες, Κέρκυρα, Μυτιλήνη και Καστοριά, με σημαντικό αριθμό αθλητών και αθλητριών όλων των ηλικιών.
Ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών, συμμετείχε με 8 αθλητές και αθλήτριες σε 7 πληρώματα και κατέκτησε τρία χρυσά,δύο ασημένια και ένα χάλκινο μετάλλια, καθώς και μια τέταρτη θέση.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα των πληρωμάτων είναι τα εξής: ....

Χρυσά μετάλλια
Αννέτα Αρετάκη- Βαγγελιώ Φράγκου δίκωπο κορασίδων.
Γεωργία Μπαλλή – Δάφνη Μπαλλή διπλό σκιφ κορασίδων.
Αννέτα Αρετάκη - Βαγγελιώ Φράγκου - Γεωργία Μπαλλή – Δάφνη Μπαλλή τετραπλό σκιφ νεανίδων
Ασημένια
Κώστας Μουζενίδης-Λεωνίδης σκιφ ανδρών.
Πέτρος Τσιαπάνης σκιφ παίδων.
Χάλκινο
Λάζαρος Φράγκος – Αγάθωνας Σταυρακάκης διπλό σκιφ παίδων αρχαρίων
4η θέση
Πέτρος Τσιαπάνης σκιφ εφήβων.

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών συγχαίρει τους προπονητές, τους αθλητές και τις αθλήτριες του για την εξαιρετική παρουσία τους στους αγώνες, τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης για την άψογη διεξαγωγή των αγώνων, καθώς και τον Σταύρο Τσαλικίδη που για άλλη μια φορά βοήθησε στη μεταφορά των σκαφών.
Το Τμήμα Κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών δέχεται νέους αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 12 ετών και άνω κάθε Τρίτη, Πέμπτη στις 15:00 και Σάββατο στις 09.00 στις εγκαταστάσεις του στον Λουδία. Πληροφορίες: κ. Γεώργιος Μαξούρης 6971556518

Δεν υπάρχουν σχόλια: