Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Employouth διεξαγωγή διαγωνισμού «Νέα Επιχειρηματική ιδέα»

  Το Επιμελητήριο Πέλλας μαζί με το Επιμελητήριο Σερρών, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, την Εταιρεία Έρευνας και Ανάπτυξης Κιλκίς, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «EMPLOYOUTH» το οποίο εντάσσεται στο πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα – πΓΔΜ 2014-2020» ανακοινώνουν τον διαγωνισμό «Νέα Καινοτόμα Επιχειρηματική Ιδέα».
Στόχος του διαγωνισμού είναι να αναδείξει και να επιβραβεύσει τις πρωτότυπες ιδέες που συμβάλουν στην ανάπτυξη της νέας καινοτομίας επιχειρηματικότητας, με τους συμμετέχοντες των οποίων ...
θα διακριθεί η επιχειρηματική τους πρόταση (60 συμμετέχοντες ατομικά ή ομαδικά), να έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Επιχειρηματικές Φωλιές» το οποίο θα υλοποιηθεί από τους Διοργανωτές στην περιοχή των Σερρών, Κιλκίς και Πέλλας.
Το πρόγραμμα θα διαρκέσει συνολικά τρείς μήνες και οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να εξελίξουν την επιχειρηματική τους ιδέα καθώς θα τους παρέχεται 3μηνη μηνιαία υποτροφία.
Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα κ. Γεώργιος Βλαδίκας τηλ: 23810-26375, email: gvladikas@pellachamber.gr και στο http//www.pellachamber.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: