Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. το καταφύγιο των κομμένων από τα ψηφοδέλτια του ΚΙΝ.ΑΛ.

  Το πάνε έλα των προσώπων στην πολιτική δεν
είναι κάτι που το είδαμε ξαφνικά μπροστά μας. Θα έλεγα είναι κάτι που και στο παρελθόν αποτελούσε πράξη με θετικές αλλά κυρίως με αρνητικές κριτικές, ειδικά όταν τα κίνητρα ήταν ιδιοτελή και ο σκοπός εξυπηρετούσε προσωπικό και όχι κοινωνικό όφελος.
Δεν θα σταθώ στις πρόσφατες "μεταγραφές" βουλευτών από τις οποίες η κυβέρνηση κατάφερε να αποσπάσει πλειοψηφία στο τεράστιο εθνικό θέμα με τα Σκόπια. Όλοι και όλες θα κριθούν από το λαό και από την ιστορία.
Ούτε θα σταθώ στον νέο Υφυπουργό Μεταφορών Θάνο Μωραϊτη τον οποίο και έτυχε να ....
γνωρίσω σε κομματικές συναντήσεις του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών και εδώ και λίγες ώρες στο διαδίκτυο έχει την τιμητική του, με τα όσα έλεγε λίγο καιρό πρίν για τον ΣΥΡΙΖΑ..
Θα σταθώ στον Άγγελο Τόλκα, νέο υφυπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής που κατάγεται από την Ημαθία και που μέχρι πρόσφατα ήταν Γραμματέας Τομέα Αυτοδιοίκησης του Κινήματος Αλλαγής, θέση από την οποία παραιτήθηκε τον περασμένο Οκτώβρη 2018, όταν σε μια θεσμική συγκέντρωση στελεχών του ΚΙΝΑΛ στη Θεσσαλονίκη διαφώνησε με την πρόεδρο Φώφη Γενηματά, ζητωντας στην επιστολή παραίτησης του μεταξύ άλλων, να γίνει ευδιάκριτο το στίγμα του "Κινήματος Αλλαγής".
Επειδή πάντως έχω άποψη για το παρασκήνιο της παραίτησης αυτής, οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ, κάνουν λόγο για μια απόφαση, η οποία ήρθε μετά την άρνηση της προέδρου του ΚΙΝΑΛ να τον ανακοινώσει ως υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, υποστηριζόμενο επίσημα από το κόμμα. 
Αντί αυτού μάλιστα ανακοινώθηκε η στήριξη στον γιατρό Χρήστο Παπαστεργίου γεγονός που πιστεύω ώθησε τον νεο υφυπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής στο αγκάλιασμα με τον ΣΥΡΙΖΑ, μια αγκαλιά που θεωρώ ότι έχει ορίζοντα μέχρι και την επομένη των εθνικών εκλογών ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: