Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Η αποστολή του Α.Σ. Γιαννιτσά στον αγώνα με τη Νίκη Αγκαθιάς

  Όλα είναι έτοιμα στο στρατόπεδο του Α.Σ. Γιαννιτσά ενόψει του ντέρμπι με την Νίκη Αγκαθιάς.  Η ομάδα της Ημαθίας που είναι η μοναδική αήττητη εκτός έδρας, με 5 νίκες και 3 ισοπαλίες και 7-0 συντελεστή τερμάτων, θα αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα των Γιαννιτσών, η οποία  μετά το αρνητικό αποτέλεσμα της προηγούμενης Κυριακής θέλει να επιστρέψει στις νίκες.
  Ήδη το ρόστερ της τοπικής ομάδος, ενισχύθηκε σημαντικά, με 10 μεταγραφές στην περίοδο του Ιανουαρίου και αυτό δίνει πολλά και καλά όπλα στα ήδη υπάρχοντα, που έχει στη διάθεση του ο τεχνικός ....
του Α.Σ. Γιαννιτσά Τίμος Καβακάς, ενόψει του συγκεκριμένου αγώνα.
Η ιδιαιτερότητα είναι ότι ο αγώνας θα γίνει στο γήπεδο του Ν. Μυλοτόπου το οποίο χρησιμοποιει σαν προπονητικό κέντρο η ομάδα των Γιαννιτσών, αφου το Δημοτικό στάδιο της πόλης εξαιτίας της βροχής βρίσκεται σε κακή κατάσταση.
Για τον συγκεκριμένο αγώνα από την ομάδα των Γιαννιτσών θα απουσιάσει ο τερματοφύλακας Καραογλανίδης που τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός για 20 ημέρες. Απόντες θα είναι, οι Εθυμιάδης και Χουσεήνογλου που δεν ξεπέρασαν τον τραυματισμό τους καθώς και ο Μουρίκι που έχει 4 κίτρινες κάρτες. Στον αντίποδα επιστρέφουν ο Ζούρκος (που ήταν τιμωρημένος) και Κοτσαρίδης (τραυματιάς).
Η αποστολή των γηπεδούχων για τον αγώνα ειναι η ακόλουθη:
Κύρρου, Γιώτας, Ιορδανίδης, Πέλκας, Μπαμπαλής, Δοξάκης, Ζούρκος, Κοτσαρίδης, Παντελίδης, Θεοδωρίδης, Παντεκίδης, Αθανασιάδης, Χατζηαθανασίου, Πολιανίδης, Χιντασέλι , Shera, Συμεωνιδης, Παπαδοπουλος και Μπιγκάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: